Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Gult

juni 2017

Gult är fult…? Nej, det är sedan länge ett förlegat uttryck. Oavsett vilken nyans du väljer, är gul en het färg i sommar. Låt dina mörkare neutrala plagg flytta bak i garderoben ett tag och satsa istället på färger som solgul, guld och saffran. De här livliga nyanserna är allt du behöver för att bli på bättre humör. Doppa tån i trenden med ett litet tillbehör som en solig väska eller ett par sandaler eller dyk ner med ett par byxor eller en sportig jacka i kulören.

Tunna klänningar

Kaftanen är helt klart ett hett plagg för sommaren och så är även en snygg strandklänning. Matcha solen i en linneklänning, off shoulder- eller en maxiklänning i gult. Känn dig både bekväm och fin under lata stranddagar.

Pyjamas

Nyckeln till en perfekt outfit är att vi själva känner oss snygga och bekväma. Att ett plagg sitter bra och är skönt är minst lika viktigt som att följa trender. Det är inte många som kan säga emot det faktum att pyjamas är något av de mest bekväma en kan ha på sig. I år är det flera designers som inspireras av pyjamas-looken. Framförallt är det lösa, tunna byxor som står i fokus. Plagget är bekvämt även under varmare dagar och kan bäras till både vardags eller fest. Varför inte passa på att slå två flugor i en smäll genom att välja ett par trendiga svala byxor i en gul nyans.

På stranden

Är det dags för nya badkläder i år, men du kan inte bestämma dig för vad du ska välja i djungeln av baddräkter och bikinis? Varför inte satsa på något som står ut och gör dig glad. Våga satsa på färg med en knallgul baddräkt eller gör som bloggaren Kenza och välj en gul bikini med blommor.

Detaljer

För dig som inte riktigt är redo att gå all in med ett helt plagg i färgen kan istället satsa på gula detaljer så som smycken, en sjal eller ett par sandaler. Även en väska i gult är både trendig och en rolig detalj som kan piffa upp en platt eller tråkig outfit. Dessutom passar kulören bra med allt i svart, grått och marin som du kanske redan har hängandes i garderoben.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-06-08 11:30