Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Halloween

oktober 2017

Snart är det dags att hoppa i halloweendräkten och gå på någon av årets alla halloweenfester. Du blir aldrig för gammal för maskerad och under högtiden för läskiga, roliga och häftiga utklädnader kan det inte vara mer passande att haka på. Det behöver varken vara dyrt eller svårt att skaffa sig en bra utklädnad. Använd din fantasi om du inte vill betala dyra pengar i butik för en full outfit, kolla vad du har hemma, rota runt i garderoben och komplettera med att endast köpa någon accessoar eller liknande som gör din utstyrsel komplett.

För dig som har tröttnat på häxhattar och djävulsdiadem – prova något nytt i år. Använd filmer och kändisar som inspiration och gå gärna till festen i par eller grupp, det är kul att vara utklädd som ett gäng. Vi har valt ut några coola kvinnor att inspireras av denna halloween.

Sandy

De flesta av oss har nog suttit framför filmen Grease och önskat att vi kunde se lika coola ut som Sandy gör i sin svarta utstyrsel i sista scenen. Sanningen är att det inte behöver vara speciellt svårt att få till en perfekt Sandy-outfit. Ett par högmidjade tajta byxor en kort topp med nedhasade axlar och ett par klackar så har du kläderna fixade. Locka håret och addera ett intensivt rött läppstift, ett par stora örhängen och du är redo.

Mia Wallace

Klä ut dig till karaktären från kultfilmen Pulp Fiction. Du återskapar den enkelt med en vit skjorta, svart peruk och lite låtsasblod.

Rosie the Riveter

Klä ut dig till feministiska ikonen med en jeans­skjorta och ett rött hårband.

Audrey Hepburn

Allt som behövs är en svart klänning, tiara och pärlor och sen har du en både elegant och snygg look. Addera svarta handskar, och ett cigarett­munstycke för att fullborda Hepburns stil.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-10-22 13:00