Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Hanna Fribergs nya kollektionssläpp för NA-KD

juli 2017

Tidigare i år släppte livsstilsbloggaren Hanna Friberg, även känd som Hannalicious, en klädkollektion för NA-KD som blev väldigt uppskattad. Förra veckan var det dags igen; den 8:e juli släpptes Hannas andra kollektion i samarbete med NA-KD och den här gången blev det badkläder!

I den nya kollektionen återfinns flera färger och mönster från den tidigare kollektionen, samt samma tänk om att skapa kläder för den kurvigare kvinnan. Eftersom Hanna själv upplever att hon har haft svårt att hitta kläder som passar och framhäver hennes kurvor är detta något som hon lägger mycket fokus vid när hon nu skapar sina egna plagg. Bland badkläderna märks detta till exempel genom att bikiniöverdelarna är utrustade med ett ordentligt stöd så att de ska passa även dig med en större byst. Men det går självklart lika bra att bära Hannas egendesignade badkläder om du har en rakare kropp också. Kollektionen är till för alla som vill!

Se hur Hanna bär upp kollektionen

Här ser ni hur Hanna själv bär upp några plagg ur den nya kollektionen, samt hur hon väljer att styla dem. Personligen tycker jag att badkläderna hon har designat är väldigt fina i sin egen enkelhet och gör sig bäst om man inte överstylar dem. Precis som Hanna har valt att styla “Light Mauve Crossed Side Swimsuit” på bilden ovan, med ett par stora solglasögon och några få smycken, är alldeles perfekt tycker jag. Det ger en lyxig strandkänsla!

Martina Olsson

Publicerad 2017-07-16 14:00