Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Hannalicious for NA-KD

juni 2017

Att det har blivit en trend för stora klädföretag att göra samarbetskollektioner med kända profiler och entreprenörer är ingen nyhet. Den 25 maj i år lanserade klädföretaget NA-KD en kollektion tillsammans med influencern Hanna Friberg som ingen kan ha missat. Delar ur kollektionen sålde snabbt slut och vi som tyvärr inte hann klicka hem vår favorit väntar spänt på att NA-KD ska fylla på lagret igen.

Hannas syfte med kollektionen var att skapa klädesplagg som kunde bäras av vem som helst oavsett kroppsform. Därför har man valt att arbeta med justerbarhet för att plaggen ska kunna anpassas efter eget tycke och smak.

Nedan ser ni ett axplock ur kollektionen som innehåller härliga pasteller, glansiga tyger, trumpetärmar, off shoulder, matchande set och mycket mer.

Hanna inspirerar på sina sociala medier

Hannas tanke var att erbjuda en kollektion som får den kvinnliga kroppen att känna sig både feminin, sexig och glamorös vilket vi verkligen tycker att hon har lyckats med. För mer inspiration kan du besöka hennes Instagram @hannalicious eller blogg där du finner fler bilder och information om kollektionen.

Nedan finner du några exempel på hur Hanna själv bär upp kollektionen.

Linda Johansson

Publicerad 2017-06-15 22:00