Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Hannalicious x NA‑KD: andra kollektionen

december 2017

Bloggaren och influencern Hanna Friberg, även känd som Hannalicous, har nu släppt sitt andra design­samarbete med NA-KD. Hennes första kollektion blev en succé och det spås även denna bli. Det är en höst- och vinter­kollektion så därför ser färg­schemat annorlunda ut, men man kan ändå se kopplingar till den första kollektionen. Till exempel är de populära plisserade kortärmade topparna tillbaka, fast i andra färger, och de plisserade shortsen har nu blivit till byxor.

Inspirationen till kollektionen kommer från Hannas favoritstad, New York. Då Hanna själv reser mycket är tanken med kollektionen att den ska passa personer med en jet set-livsstil. Därför går många plagg i kollektionen både att klä upp och klä ner, samt matcha tillsammans i näst intill oändligt många kombinationer. Perfekta plagg att packa med sig på resan helt enkelt!

Kollektionen består av totalt 36 klädes­plagg och accessoarer och priserna ligger mellan 149–1199 kr. Nedan följer ett urval.

Kollektionen består mycket av klänningar, matchande set, plisserat, glitter och lyxiga material. Vi tycker att kollektionen känns väldigt business-chic!

Plåtning i New York

Eftersom kollektionen är inspirerad av självaste New York så var det ett givet val att plåtningen skulle äga rum just där! Så innan det var dags att släppa kollektionen åkte Hanna och hennes vän Lovisa Wallin till The Big Apple för att fotas i kollektionen. Här nedan ser ni lite av resultatet. Man kan ju inte annat än att drömma sig iväg till dessa gator när man ser bilderna!

Martina Olsson

Publicerad 2017-12-05 17:30