Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Höstens snyggaste jackor och kappor

oktober 2017

Höst innebär sjunkande temperaturer och sjunkande temperaturer innebär att vi äntligen får leta fram våra undanstoppade, mysiga höstjackor och kappor! En snygg jacka eller kappa livar upp vilken outfit som helst trots regniga höstdagar. Vi har plockat ut 20 av de hetaste jackorna och kapporna ute i butik nu!

Sportig dun

Dunjackan, eller ”the puffer jacket”, har synts mer och mer senaste åren. Dunjackans tidigare, nedlåtande koppling till Michelingubben verkar ha glömts bort och jackan har istället blivit omåttligt populär. En dunjacka håller dig garanterat varm, du slipper gå runt och frysa för att hänga med i modet, och bidrar med ett sportigt uttryck till din outfit!

Klassisk rutig

Rutiga mönster finns verkligen överallt i höst och ett enkelt sätt att haka på trenden är att investera i en klassisk rutig kappa. Den rutiga kappan passar till det mesta och är supersnygg att mix/matcha med andra mönster som randigt eller prickigt. För en sofistikerad look bär rutig kappa till en skjorta och ett par kostymbyxor. För en mer avslappnad, cool outfit klä ner kappan genom att bära den över collegetröja, jeans och sneakers.

Trendig röd

En röd jacka eller kappa lyser upp och sätter guldkant på vardagen. Om du, som jag, länge varit sugen på att införskaffa en kappa i röda toner så är hösten 2017 det perfekta läget att slå till! Rött i alla dess former är nämligen superhett just nu. Bär den röda kappan över en helsvart outfit eller matcha den med plagg i rosa. Genom att styla med silver­accessoarer kan du slå två trender i en smäll!

Färgglad päls

En pälsjacka borde alla tjejer ha i sin garderob! Den kan tillföra så mycket till en outfit! Själv förespråkar jag faux fur så att inga djur kommer till skada, men det är självklart upp till var och en hur man ställer sig i den frågan. Har du en sådan dag när du finkammar garderoben men inte hittar något att ha på dig? Satsa på ett par jeans och en enkel T-shirt eller tröja och sen pälsjacka över! Enkelt men så snyggt!

Mysig teddy

En typ av pälsjacka som förtjänar en rubrik för sig själv är teddy-jackan. Förra året fullkomligt översvämmades Pinterest av tjejer i mysiga teddy-kappor och jackan fortsätter att kännas rätt även hösten 2017! Vill du ha en lite mer avslappnad look är detta pälsjackan du ska satsa på!

Emma Stoopendahl

Publicerad 2017-10-08 13:00