Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Ingrid Wenell

juni 2018

Snöat in mig på broderat

 

Ingrid Wenell är 29 år och bor i Halmstad med sin blivande man och dottern Olivia 1,5 år samt två hundar och två katter. Hon arbetar som butiks­säljare, influencer och fotograf. Ingrid håller även på att starta upp ett eget företag som ännu är hemligt… Hennes blogg andas fotoglädje och bilderna är många och vackra!

Hur började ditt intresse för mode?

Jag har alltid varit kreativ och gillat fina kläder och saker, men när jag började blogga för ca 8 år sedan så växte det mer och mer. Jag började experimentera och lade massa tid på det och att fotografera. Var ute i alla väder och fotade i olika miljöer tills jag var blå om både läppar och fingrar, allt för att få en bra bild, haha. Men nu är det mer avslappnat och realistiskt sedan jag blev mamma. Skönt tycker jag!

Vem är du som bloggare?

Jag är nog samma som jag är som person – öppen, personlig och ganska konstig, haha! Försöker bjuda på mig själv och dela med mig av min kreativa sida och inspirera så många som möjligt.

Vad är ditt drömyrke?

Drömyrket vore väl att få vara ännu mer kreativ och att få blanda bloggyrket med annat och kunna leva på det jag älskar. Förslag på yrken där?

Vilka är dina tre bästa modetips?

Skippa att följa trender, gå på magkänsla och våga testa nya sorters plagg.

Senast köpta plagg?

Två fina, blommiga omlottkjolar!

Nämn en trend som är ett måste denna säsong?

Jag går sällan efter trender, men i år har jag snöat in mig på broderat och har skaffat mig ett par väldigt snygga broderade loafers.

Vad bär du för handväska atm och vad finns alltid i den?

Jag har några olika som jag varvar men oftast använder jag en liten brun vintageväska och i den finns alltid några läppstift, mobil, lypsyl, korthållare och öronproppar.

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i?

Kjol eller byxor med hög midja och en enkel topp!

Vilket plagg är du på jakt efter just nu?

Just nu är jag på jakt efter en perfekt baddräkt (som alltid denna säsong) samt accessoarer till vårt bröllop som vi ska ha i höst!

Vilket är ditt favorit-budget­märke?

Märke vete tusan men jag handlar en hel del på ASOS och de vanliga butiks­kedjorna. Köper aldrig dyra plagg utan har hellre fler plagg att variera mellan.

Beskriv din stil med max fem ord?

Färgglad, blommig, balanserad, påhittig, praktisk.

 

Vill du se mer av Ingrid? Här hittar du hennes blogg och Instagram.

Publicerad 2018-06-20 14:00