Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Inspireras i sommar

juli 2017

Under sommarledigheten har vi möjlighet att lägga mer tid på modeintressen och klädval. Använd lite av den där extra energin som annars inte finns under långa jobbveckor till att prova nya stilar och kombinationer. För dig som jobbar hela sommaren kanske detta kan vara en bra motivation till att orka ta sig till jobbet, tjäna ihop pengar och unna dig en ny favorit till garderoben?

Inspireras av bilder i tidningar och bloggar eller kolla på människor på stan och sno stilen rakt av eller hitta inspiration till en egen tolkning. Vi har hittat några inspirerande bilder som får oss att vilja dyka ner i garderoben och rota eller springa till butiker för att hitta plagg som kan användas till en liknande outfit.

White Beaches

Vitt är fräscht och fint till en solbrun hy; tillsammans med utsläppt saltvattens­hår och ett enkelt halsband får det oss att drömma om vita stränder och turkost vatten. En enkel vit klänning, gärna med knytdetaljer, är värt att investera i under sommaren.

Mamma Mia

Blommiga klänningar likt denna påminner om grekiska öar och filmen Mamma Mia. En sådan klänning skulle smälta in bra bland de vita husen med blåa fönster. Blommigt har även varit en av de stora trenderna under vår och sommar, därför har du ett stort utbud att välja bland. Matcha med ett par sandaler, en stråväska och slarviga lockar i håret.

Keep It Simple

Jeans och vitt är en svårslagen kombo och därför älskar vi denna enkla men snygga outfit. Kombinera en off shoulder-blus med trendiga mom jeans och ett par klackar.

Riding a Bike

Om du gillar att transportera dig med cykel under sommaren och vill kunna bära kjol utan att den åker upp när du trampar dig fram på vägarna, då är denna outfit perfekt. En kjol som är mjuk och slutar strax under knäna blåser inte upp i vinden men fastnar inte heller i cykelhjulet. Med ett par snygga solglasögon och sneakers är denna look både snygg och praktisk.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-07-30 18:00