Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Instagram­kontona vi älskar att inspireras av

februari 2018

När modeinspirationen tryter och det känns som att du inte har någonting att ta på dig trots att garderoben är full av kläder så behövs oftast bara lite nya intryck och att se hur andra personer stylar sina plagg för att få tillbaka inspirationen. Då är det perfekt att vända sig till Instagram!

Här är fem Instagram­konton som vi älskar att inspireras av.

@rebfre

Instagramkontot @rebfre drivs av influencern och inrednings­stylisten Rebecca Fredriksson. Detta är det perfekta kontot att hämta inspiration från om du har en mer lekfull, färgglad stil och gillar att leka med olika material och mönster.

Rebecca reser ofta och gärna, vilket också tillåter oss att drömma oss bort till varmare bredd­grader och somriga outfits titt som tätt nu under vinter­halvåret. Även om dessa outfits är på tok för kalla att bära nu här hemma så kan vi ändå inspireras av dem. Byt ut den prickiga bikini­toppen mot en prickig blus, eller de gula bikini­trosorna mot ett par gula byxor. Det handlar trots allt om att inspireras och inte om att kopiera!

@mollyrustas

Bloggaren och influencern Molly Rustas Instagram­konto @mollyrustas är verkligen en fröjd för ögat och får igång de kreativa hjärn­cellerna på ett kick! Det är svårt att inte inspireras av Mollys trend­säkra och klassiskt moderna stil där elegant möter tufft i en perfekt blandning. Vi gillar!

@simonapaulina

Fotografen Simona Pettersson driver Instagram­kontot @simonapaulina där hon ständigt inspirerar oss med sina nytänkande, vintage streetstyle-outfits. Nyckeln till att få en lika cool stil som den här bruden är att blanda nya plagg och accessoarer från stora kläd­kedjor med begagnade plagg och accessoarer från second hand- och vintage­butiker. Och såklart, att våga köra sin egen grej, det är alltid det viktigaste när det kommer till att skapa sig en egen stil!

@fannylyckman

Kläddesignern och stylisten Fanny Lyckmans Instagram­konto @fannylyckman lämnar en aldrig oinspirerad, det är ett som är säkert! Hon blandar komfortabel streetwear med sexiga plagg som tillsammans utgör en super­kaxig och häftig stil som vi helt enkelt inte kan motstå! Och vi tror att ni är många där ute som känner likadant. Hon träffar rätt varje gång och det gör såklart Fanny till en person som vi älskar att inspireras av när det kommer till mode och stil!

@mrjulls

TV-stylisten och influencern Julian Hernandez, som vi bland annat såg styla deltagarna i den senaste säsongen av TV4:s Idol, driver Instagram­kontot @mrjulls där han delar med sig av sina outfits och hur han väljer att styla sig själv. Ett riktigt inspirerande konto där vi får se Julian leka med att blanda olika stilar och ta del av många nytänkande och inspirerande matchningar. Ta några minuter av ditt liv och kolla in det här kontot – vi kan nästan garantera att du kommer hitta nya användnings­områden för många av plaggen i din garderob!

Martina Olsson

Publicerad 2018-02-25 10:30