Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Isa Bylund

januari 2018

… jag VILL engagera mig mer i hur jag ser ut

 

Isa Bylund är 28 år och bor i Stockholm. Hon jobbar som redaktör på blogg­portalen Blogg.se, där hon även driver en livsstils­blogg. I hennes blogg får du ta del av kaffe, glada människor och annat mellan himmel och jord. Vi passade på att köra nio snabba frågor för att ta reda på mer om Isas relation till mode.

Hur började ditt intresse för mode?

Jag skulle inte säga att jag är den där klassiska “fashionistan” med stenkoll på trender och snygga outfits varje dag. Men jag har alltid velat och inspirerats av de snygga mode­bloggarna men aldrig riktigt orkat eller vågat vidga mina vyer.

Det senaste året har jag märkt att jag blir en så mycket gladare och allmänt härligare person om jag känner mig snygg och lite mer piffig, än att bara klä mig i de bekväma bas­plaggen som jag hittar hemma. Det låter kanske ytligt att det påverkar ens dag, men i och med den insikten så har även mode­intresset väckts till liv, just eftersom jag vill engagera mig mer i hur jag ser ut.

Vilken klädaffär handlar du mest ifrån?

Jag älskar Forever21 och går loss där varje gång jag befinner mig utomlands. Men i Sverige är det Zara, H&M och Gina Tricot som gäller.

Ditt mest använda plagg i garderoben?

Har ett par leggings med en dragkedja på sidan, dessa har jag använt pinsamt mycket. Även en kofta med små pärlor längst kanterna, den är både varm och lagom gullig så helt klart en life­rescuer nu under vintern.

Bästa trenden, so far?

Ända sedan jag upptäckte byxor med bootcut på högstadiet har jag alltid älskat dessa. Alla hade bootcut på jeansen då, vilket jag anser är mycket smickrande.

Sämsta trenden, so far?

Bomberjacka! Alltså, jag tycker de kan vara fina och jag vet många som är så snygga i det. Jag är tyvärr inte en av dem. Fattar inte vad som blir fel men något är det, haha!

Vilka personer inspirerar dig?

Jag tycker Lisa Olsson har världens finaste stil och kopierar gärna den rätt av. Även Matilda Djerf är galet snygg!

Vem är du som bloggare?

Kan verkligen inte placera mig i någon kategori utan det är en himla blandning. Är alltid väldigt öppen och skriver om sådant som många kanske håller för sig själva. Måste dock bli bättre på att fota mitt liv, sånt måste man göra som bloggare!

Vad är ditt drömyrke?

Helst av allt vill jag bli rese­reporter eftersom det får kombinera två av mina största intressen: skriva + resa. Men det är otroligt svårt vet jag. Jag vill iallafall ha ett varierat och flexibelt arbete där jag får styra mycket själv, inom vad får vi se…

Klär du dig för att inspirera, imponera eller attrahera?

Sad but true så tror jag att jag klär mig för att attrahera, bekräftelse­behovet är galet stort här. Men jag tänker liksom i banorna “är de här jeansen smickrande för min rumpa” och då antar jag det är för att jag ska se snygg ut inför andra?

 

Vill du veta mer om Isa? Här finner du hennes blogg och Instagram!

Publicerad 2018-01-11 10:00