Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Isabell Edvardsson

januari 2018

Man känner sig alltid lite finare om man är bekväm

 

Isabell Edvardsson är 20 år och läser till textil­ekonom på textil­högskolan i Borås. Hon älskar allt som har med mode att göra och har stora drömmar om att arbeta inom mode­branschen i framtiden. När det är lugnt med studier spenderar hon gärna tid med sin familj, pojkvän eller tränar. Vi passade på att fråga Isabell nio snabba frågor om mode för att ta reda på mer.

Hur började ditt intresse för mode?

Egentligen har jag alltid haft ett intresse för mode, men det är för bara ett par år sedan som mitt intresse blev extremt stort. Det är så roligt att hur man kan uttrycka sig med kläder, på ett sätt visa vem man är. Idag läser jag mode och textil på högskolan och är helt säker på att det är något jag vill jobba med i framtiden.

Beskriv din stil med max fem ord?

Basic, tidlös och chic.

Bästa hemliga stilknep?

Endast ha en garderob fylld med kläder som är bekväma, anpassad efter din kropps­form och färger som passar en själv. Man känner sig alltid lite finare om man är bekväm.

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i?

Jag känner mig alltid extra fin när jag har på mig en bekväm klänning och ett par strump­byxor. Det spelar ingen roll om det är en vardags­klänning eller en festligare. Jag känner mig dessutom alltid finare med ett par statement-örhängen eller ett par fina boots.

Favorit­butik att handla säsongs­betonade plagg och accessoarer?

Zara och Mango, älskar stilen som Zara har på sina kläder. Blandning av lyx och budget. Butiker som erbjuder fast fashion brukar i många fall sälja mycket säsongs­betonade plagg, så är det viktigt med trender så har ni ett litet tips!

Lägga pengar på kläder eller på smink?

Kläder, det är alltid roligt att lägga en extra peng på bra kvalité och där man vet att plagget producerats på ett bättre sätt. Det är något jag har börjat tänka på mer ofta den senaste tiden. Att inte köpa mängder med olika plagg utan lägga mer pengar på enstaka plagg.

Vilka hårvårds­produkter klarar du dig inte utan i vinter?

Living Proof shampoo och balsam. Finns inget bättre för mitt hår, jag får så fint svall. Dessutom skulle jag aldrig klara mig utan någon typ utav olja under vintern, mitt hår har en tendens att bli alldeles för torrt.

Vilken hudvårds­produkt klarar du dig inte utan i vinter?

En fuktgivande kräm, jag har fastnat mycket för K-Beauty och tycker att en kräm eller ansikts­mask med snigel­extrakt är så bra. Det låter lite annorlunda och oroväckande men det finns mycket bra produkter att köpa så länge men läser på lite. Denna typ av hudvård har gjort under med min hy.

Klär du dig för att inspirera, imponera eller attrahera?

Vilken svår fråga… Jag klär mig i första hand för att jag tycker att kläder är så otroligt roligt, jag tycker dessutom om att känna mig fin med hjälp utav olika klädval. När det kommer till bloggen och outfit­bilder vill jag såklart inspirera andra och sprida idéer.

 

Vill du veta mer om Isabell? Här finner du hennes blogg och Instagram!

Publicerad 2018-01-05 13:00