Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Julens önskelista: mjuka paket som håller värmen

december 2016

Nu är det jul igen och förberedelserna är i full gång. Mitt bland advents­firande, Lucia, glögg­mingel och julbord ska julklapparna hinnas med. Vissa tycker det går ganska smidigt medan andra står inför dilemmat av att inte veta vad de ska köpa till sina nära och kära. Kanske tillhör du en av dem som inte vet vad du önskar dig själv. En sak är säker, det finns ett liv efter jul också och när festligheterna är över följer en lång vinter, så en bra idé är klappar som håller värmen. Det behöver inte finnas en fashionista i familjen för att mjuka paket skall uppskattas. Här är en lista med heta modeplagg att önska sig själv eller att ge bort i julklapp.

Hatt

Hatten är ett perfekt komplement i garderoben. Denna hatt i ull ger lite edge till din look samtidigt som den håller huvudet varmt.

Kappa

Kappa i ullmix med fuskpälskrage. Denna minkfärgade kappa är så snygg och riktigt het under kalla vinterdagar. Ullkappan kommer alltid till användning, därför är den ett måste i vinter­garderoben. Pälskragen ger en lyxig look och tillsammans med den fina ullblandningen ger den ett sofistikerat intryck både i vardagen och på finare tillställningar.

Jeans

Av alla par jeans som finns i garderoben, låt åtminstone ett par vara utsvängda. De kommer alltid till användning och eftersom 70-tal är hett nu så är det lika bra att passa på medan trenden är igång. Matcha med ett par kängor eller ankelhöga boots i mocka. Passar även alldeles utmärkt till pumps.

Väska

Denna Boho-inspirerade väska passar fint till din jeans­outfit, de läckra färgerna är precis vad man behöver i vintermörkret. Bär den antingen som en kuvertväska på kvällen eller som en axelremsväska när som.

Scarf

Piffa upp din outfit med denna läckra scarf i äkta siden. Då den är av siden värmer den fastän den är så tunn och till skillnad från halsduken bärs en scarf även inomhus.

Handskar

Dessa handskar i skinn håller garanterat värmen kalla vinterdagar. Enkel och sofistikerad design som passar alla tillfällen.

Tröja

Stickat kan det aldrig bli för mycket av. Det finns så oändligt mycket olika design på stickade tröjor; tunna, tjocka, ribbade, kabelstickade. Denna slätstickade tröja har även bara axlar som är väldigt hett denna vintern. Våga visa lite hud även fast det är vinter.

Jenny Camila

Publicerad 2016-12-10 01:04