Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Julia Svensson

december 2017

Snygga höga boots till en kjol eller klänning funkar alltid

 

Julia Svensson är 17 år och bosatt och uppvuxen i Värnamo. I hennes blogg får du ta del av mode, skönhet och träning, som är hennes största intressen. Vi passade på att köra nio snabba frågor med Julia för att få koll på hennes stil.

Hur började ditt intresse för mode?

Jag har alltid varit väldigt intresserad av mode, även som liten. Jag skulle alltid vara med och köpa mina kläder och jag visste precis vad jag ville ha på mig och sa ärligt vad jag inte ville ha på mig. Sedan dess har mitt intresse för mode utvecklats mer och mer för varje år och idag är det ett av mina största intressen.

Beskriv din stil med max fem ord?

Trendig, enkel, modern och varierad skulle jag noga säga.

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i?

Jag känner mig alltid snygg i kjolar och klänningar. Tycker helt klart att det är de plaggen man känner sig snyggast och mest uppklädd i. Ett par snygga höga boots till en kjol eller klänning funkar alltid om man vill känna sig snygg tycker jag.

Bästa hemliga stilknep?

Detaljer! Jag älskar detaljer, sådana små detaljer som fransar på jeansen eller utsvängda armar på en tröja. Sen smycken som klockor, halsband, örhänge är perfekt för att piffa upp en outfit. Tycker verkligen detaljer gör sååå mycket.

Vilket plagg är du på jakt efter just nu?

En lackad kjol. Jag har ju fastnat helt för trenden med lackade plagg sista tiden. Beställde hem ett par lackade byxor för ett tag sedan, men nu vill jag ha en kjol också. Tycker verkligen det är sjukt snyggt, speciellt till finare tillfällen som fest/middagar osv. Jag tycker det ser väldigt uppklätt och festligt ut med lackade plagg. Super­fint till bara en blus eller ett linne.

Kan du klä dig i trendiga plagg/accessoarer trots att du själv anser dem vara mindre fina?

Nej, jag klär mig bara i plagg som jag tycker är snygga. Självklart finns det trender som jag inte tycker om och då köper jag såklart inte plagget, men ofta tycker jag att de moderna plaggen är väldigt snygga. Jag blir väldigt inspirerad av andra mode­bloggare också och när jag ser andra bära en trend blir det ofta att jag tycker det är väldigt snyggt.

Vilket är ditt favorit-budget­märke?

Zara. Jag älskar verkligen Zara. De har alltid koll på trenderna. Om man vill veta vilka plagg som är trendiga går man in på Zara så hittar man dem. De har också väldigt bra pris och bra kvalité på sina kläder. Jag hittar alltid mycket snygga jeans på Zara, helt klart bästa jeansen. Stort tips!

Ditt dyraste plagg/accessoar? Var det värt pengarna?

Min dyraste accessoar är min klocka från Michael Kors. Jag tycker faktiskt att det var värt pengarna då jag använt den varje dag, även om klockan är väldigt dyr så var det ändå värt det tycker jag. Dock har jag inte använt den lika mycket senaste tiden sen jag köpte min nya klocka. Jag tycker det är kul att variera så därför har jag inte använt den lika mycket, men jag tycker fortfarande den är lika fin så därför är det ändå värt pengarna tycker jag.

Klär du dig för att inspirera, imponera eller attrahera?

Jag klär mig för att inspirera, både mig själv och andra. Jag älskar nya trender och jag blir väldigt inspirerad av andra bloggare/sociala medier profiler hur de klär sig och därför tycker jag det är kul bli inspirerad och sätter ihop något som passar min stil och som jag trivs i. Eftersom jag älskar testa nya trender och matcha ihop outfits blir jag även inspirerad av mig själv.

 

Vill du veta mer om Julia? Här finner du hennes blogg och Instagram!

Publicerad 2017-12-20 14:00