Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Jumpsuits

juli 2017

Shorts eller klänning i sommar? Shorts ger mer frihet till att sitta och att dansa som du vill utan att du behöver vara orolig för att dina underkläder ska synas. En klänning eller kjol å andra sidan är sval och luftig vilket är skönt under varma och soliga dagar. Vad passar då bättre än en kombination av de båda plaggen i form av en jumpsuit?

Classic

Ska du på bröllop eller en annan finare tillställning kan det även där passa med en jumpsuit. Välj en enkel och elegant modell, gärna med långa ben för att slippa frysa framåt kvällen och för att få en mer formel känsla. Välj diskreta färger som ljusa, hudfärgade toner eller satsa på mörkare som svart och mörkblå. Matcha med accessoarer i lyxiga material och gulddetaljer, det skapar en classy look som passar såväl på middagen som på fest.

Black and White

Svart och vitt är alltid ett säkert kort, speciellt de dagar då du inte har en aning om vad du ska ta på dig. Matcha svart med svart och vitt med vitt eller kombinera dem båda. Beroende på om du välja att komplettera med ett par klackar eller sneakers kan du få en outfit som passar både till vardag och till fest.

Festival

Ska du på festival i sommar? Vad passar bättre än en bekväm jumpsuit att dansa runt i? Välj en i mönstrat tyg och addera fransar, mocka och solglasögon för att skapa en perfekt festivallook. En stickad tröja eller en tunnare mockajacka är bra för att hålla värmen under hela kvällen.

Sportig

För den som ska på äventyr eller som gillar att gå mycket under semestern kanske en sportig look passar. Det är både fräscht, somrigt och bekvämt. Jeansjacka tillsammans med sneakers eller ett par joggingskor skapar en look som fungerar såväl till promenader eller stadsäventyr.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-07-30 11:00