Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Kenzas drömbröllop

augusti 2017

Svenska bloggdrottningen Kenza Zouiten har gift sig! Söndagen 29/7 bytte Kenza och hennes Aleks Subosic ringar på Rånäs slott utanför Stockholm.

Det var under Kenzas 25-årsfest med 70-tals tema förra året som Aleks gick ner på knä och ställde frågan inför alla samlade. Kenza beskriver ögonblicket på sin blogg; ”Då kommer Aleks upp på scenen, tar tag i mikrofonen och säger att han vill säga några ord. Han plockar fram en svart liten ask ur fickan och säger att han har något han vill fråga mig. Sen går han ned på knä. Mannen i mitt liv. Klädd i uppknäppt paljettskjorta, vida byxor, galen frisyr och polisonger & mustasch som såg ut som jag vet inte vad”. Och svaret blev självklart ja.

Efter ett drygt år av bröllopsplanerande var det i månadsskiftet juni/juli i sommar äntligen dags för möhippa, #kenzaslastride. Vännerna överraskade Kenza då hon kom hem till en pyntad lägenhet. Efter det bar det av till Arlanda där de möttes av fler kompisar. Med brudslöja, ögonbindel och öronproppar fick Kenza gå på planet tillsammans med sina vänner till en hemlig destination, nämligen Barcelona!

På fredagen väcktes Kenza med en mysig brunch där hon fick en vit baddräkt med texten ”Bride To Be”. Alla andra hade rosa ”Bride Squad” baddräkter. På kvällen bar det av till en av Kenzas favoritrestauranger i Barcelona och festen var igång.

Andra dagen överraskades Kenza med en båttur på havet. En dag med bubbel, dans och bad som sedan följdes av ännu en härlig utekväll.

På söndagen var det dags att åka hem till Sverige, trodde Kenza, men överraskades med ytterligare en hotellnatt! En sista dag med sol och bad som avslutades med party. På måndagen var det sedan hemgång på riktigt. Kenza beskriver helgen som en av de roligaste i hennes liv och något hon kommer minnas för alltid. En helt magisk möhippa med andra ord!

Den 29 juli var den stora dagen. Kenza i bröllopsklänning signerad Ida Sjöstedt bytte ringar med sin Aleks. Bland familj och vänner på gästlistan stod bland annat bloggaren Angelica Blick och profilen Daniel Paris. Vi önskar Kenza och Aleks all kärlek och lycka i framtiden!

Emma Stoopendahl

Publicerad 2017-08-06 14:00