Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Kollektion i horoskopens tecken

juni 2018

& Other Stories har skapat en kollektion i samarbete med House of Hackney där horoskop är temat. De tolv stjärn­tecknen har inspirerat varsitt plagg och kollektionen finns tillgänglig i butik och online från den 24 maj.

House of Hackney är ett ”print-based” märke som grundades i London 2010 av Javvy M Royle och Frieda Gormley. Den brittiska duon har båda tidigare arbetat med mode, men startade sitt eget företag hemma vid köksbordet. House of Hackney har designat både kläder och inrednings­produkter med fokus på maximalistiska färger och mönster i anda av växter och naturen. Sedan deras första kollektion har framgången ökat och de har gjort ett flertal spännande samarbeten.

Samarbetet mellan & Other Stories och House of Hackney har resulterat i tolv horoskops­inspirerande plagg som hyllar skönheten i naturmönster och har inslag av den brittiska kulturen. Nyckelorden för kollektionen är feminint och bohemiskt och i produktionen har huvudsakligen hållbara material använts. & Other Stories själva lyfter begreppet fri själ som ett bestående element som genomsyrar hela kollektionen.

“Vi älskar & Other Stories siluetter, mönster och hur betydelsefullt varumärkets budskap känns. Kollektionen vi tillsammans har skapat är en förstärkt version av naturen. Vi hämtade inspiration från den psykedeliska kulturen, från pulserande tyger från vår lokala marknad Ridley Road Market och från Bloomsbury­gruppens bohemiska uttryck”, säger Frieda Gromley.

Kollektionen består av klänningar, kjolar, byxor, blusar och accessoarer med vilka du kan skapa en look baserat på ditt stjärntecken. Priserna varierar från 590 kr för en blus till 1 450 kr för klänningarna. Hela kollektionen finns tillgänglig i utvalda butiker och online från den 24 maj. Kolla in vilket plagg som är inspirerat av ditt stjärntecken.

Annie Ohlsson

Publicerad 2018-06-03 11:00