Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Kommande kollektioner hos NA‑KD

januari 2018

Modebutiken NA‑KD växte stort under förra året och något som blivit extra populärt är deras samarbets­kollektioner med olika influencers. Under 2017 släppte NA‑KD en rad olika kollektioner tillsammans med profiler som Hanna Friberg, Josefin Ekström och Andrea Hedenstedt.

Detta är inget koncept som NA‑KD lagt på hyllan inför 2018, utan vi kan förvänta oss många fler spännande samarbets­kollektioner. Vissa av årets profiler är bekanta ansikten och andra är nykomlingar.

Här är en sneak peek på tre av NA‑KD:s samarbets­kollektioner som kommer att lanseras inom kort!

Andrea Hedenstedt x NA‑KD

Andrea Hedenstedt gjorde sin första kollektion med NA‑KD förra året och den blev minst sagt en hit! Därför är det inte så förvånande att det kommer ännu en kollektion. Den här gången blir det en vår- och sommar­kollektion som kommer att innehålla både vardags-, fest- och bad­kläder. Kampanj­plåtningen av kollektionen ägde rum på vad som för många svenskar är ett semester­paradis — soliga Mallorca!

Kollektionen kommer att lanseras i februari och att döma av vad vi hittills har fått se så kommer detta vara rena rama dröm­kollektionen för dig som älskar rosa.

Linn Ahlborg x NA‑KD

Linn Ahlborg har tidigare gjort mindre samarbeten med NA‑KD där hon har släppt egna t-shirts, sweatshirts och vinter­jackor. Men hon har aldrig tidigare designat en helt egen kollektion för NA‑KD och kollektionen som släpps nu i februari blir den första. Linn har vid flera tillfällen pratat på sin YouTube-kanal och skrivit i sin blogg om hur hon redan i väldigt ung ålder drömde om att få designa en egen kläd­kollektion. Vi säger ett stort grattis till Linn som nu har fått sin dröm uppfylld!

Kollektionen är en vår- och sommar­kollektion och kommer att innehålla mycket rött, volanger och fina material som chiffong. Det ser ut som att vi har en riktigt feminin kollektion att se fram emot!

Hannalicious x NA‑KD

Hanna Friberg, även känd som Hannalicious, har redan hunnit med att designa flera kläd­kollektioner för NA‑KD. Och fler ska det bli! Faktum är att vi har hela två samarbets­kollektioner att se fram emot och båda kommer att lanseras inom en väldigt snar framtid.

Den första kollektionen släpps i februari och kommer att innehålla olika vardags- och fest­plagg som till exempel jumpsuits, jeans och klänningar. Kollektionen kommer att gå i samma typ av stil som hennes tidigare kollektioner — mycket fina, silkiga material och en hel del jordnära färger. Så har du varit ett fan av Hannas tidigare kollektioner lär du inte bli besviken på denna! Nytt är dock att vi även har fått se bilder på lite tuffare plagg, som till exempel ett par svarta slitna jeans, så denna kollektion kan även vara något för dig med en lite tuffare stil att kika närmare på.

Den andra kollektionen släpps i mars och är en swimwear-kollektion. Kollektionen kommer att innehålla baddräkter, bikinis, strand­klänningar samt sandaler. Att döma av de plagg vi har sett bilder på hittills så verkar det absolut som en kollektion vi vill glida runt i på stranden i år!

Martina Olsson

Publicerad 2018-01-21 10:00