Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Let’s go to the beach

juni 2017

Sommaren är äntligen här och affärerna har fyllt på med fina badkläder och svala strandplagg. Är du sugen på en ny bikini eller kanske en cool baddräkt? Vi har finkammat internet och plockat ut badkläderna och accessoarerna som gör dig snyggast på stranden i sommar!

Söta blommor

2017 syntes blommor överallt på modeveckornas catwalks och nu ser vi dem även i affärernas utbud av badkläder. En blommig bikini är både fin och trendig och ett givet köp i sommar.

Coola detaljer

Enfärgade bikinins i all ära, men varför inte satsa på en enkel bikini men med coola detaljer? Vi snackar cut-outs! Svarta och vita bikinis är klassiker som alltid fungerar men är du ute efter något med det lilla extra – spana in dessa tre bikinis under.

Trendig volang

Volanger har varit svåra att missa 2017 och självklart syns trenden även på årets badmode. Volanger bidrar till en söt och feminin look som är perfekt till både stranden eller vid poolen.

Snygga baddräkter

Bikinis har länge varit det mest framträdande badkläderna i butikerna och på stränderna, men baddräkten blir mer och mer populär. I alla fall om man ser till våra svenska modebloggare. Är du sugen på något nytt i sommar så spana in baddräkterna här under. Dra på ett par shorts eller en kjol och vips kan baddräkten agera tight topp inför After Beachen.

Accessoarerna som kompletterar looken

Här är accessoarerna som lyfter din strand-look ett snäpp. Ett par trendiga slip-on sandaler är perfekta att bara sätta fötterna i när du ska iväg ut i solen. I strandväskan får du plats med allt du behöver. Från handduk och solkräm till bok, mobil och hörlurar. På coolstuff.se kan du få tag på roliga badringar som för tankarna till poolpartyn på Ibiza. Vad mer kan man behöva?

Emma Stoopendahl

Publicerad 2017-06-12 11:30