Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Lovisa Barkman x Bubbleroom

april 2018

Torsdagen den 5 april släpptes vad vi vågar kalla vårens kanske allra härligaste klädkollektion – Lovisa Barkman x Bubbleroom! Nu passar vi på att ta en närmre titt på design­samarbetet mellan det ack så välkända varumärket och den framgångsrika bloggaren och influencern. Ja ni hör ju, det här kan inte bli annat än succé!

Ovan ser ni nio av de totalt 25 plagg som kollektionen innehåller. Det är en klassisk kollektion med fina material, eleganta skärningar och feminina passformer blandat med romantiska inslag som volanger, rosetter och puffärmar. Då den innehåller flera eleganta klänningar tycker vi verkligen att det är en klädkollektion för dig som ska gå på bröllop, student­firande, bal eller andra härliga vår- och sommar­tillställningar.

Kollektionen innehåller givetvis inte bara bal- och festklänningar utan även många klänningar, blusar och playsuits för dig som vill uppnå en vardags­chic look. Den ljusgula klänningen ovan gör sig till exempel hur bra som helst tillsammans med ett par enkla slip-in skor, lite tunna guldfärgade smycken och ett par snygga solglasögon under en sommardag på stan.

Priserna ligger mellan 299–999 kr och kollektionen säljs exklusivt hos Bubbleroom.

Bakom varje plagg finns en stad

Lovisa älskar att resa och hon beskriver sig som en person som även visualiserar väldigt mycket. Därför har hon döpt varje plagg i kollektionen efter en stad eller stadsdel ute i världen som hon tycker om och där hon verkligen kan se sig själv bära plagget. Läs Lovisas tankar kring sju av plaggen; hur hon valt produkt­namnen och hur de kan bäras i just de delar av världen de är uppkallade efter.

Martina Olsson

Publicerad 2018-04-12 17:00