Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Lovisa Torfgård

augusti 2018

Jag har sällan samma handväska mer än tre dagar i rad

 

Lovisa Torfgård är 23 år och flyttade från västkusten till Stockholm för tre år sedan för att studera på KTH. Hon har en stor passion för fotografering och älskar att redigera bilder så Instagram är favorit­appen. Vi ställde åtta frågor till Lovisa om hennes relation till mode och skönhet.

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i?

Med risk för att låta tråkig så är det faktiskt jeans och en snygg vit tisha. För at vara lite mer specifik så tok­älskar jag mina Levi’s Wedgie-jeans och älskar att match dem med en t-shirt i modellen lite kortare.

Vad bär du för handväska atm och vad finns alltid i den?

Jag har sällan samma handväska mer än tre dagar i rad då jag älskar att variera mig och matcha med min outfit. För tillfället roterar jag mellan min Louis Vuitton i modellen Speedy 30, en liten pastellrosa dröm jag fyndade i Miami och en liten svart ryggsäck från Steve Madden.

I min väska har jag alltid korthållare, nagelfil, lypsyl, puder, solglasögon och tuggummi.

Ditt dyraste plagg eller accessoar? Var det värt pengarna?

Mitt dyraste köp är nog min Louis Vuitton-väska jag köpte när jag var i New York tillsammans med min syster. Jag minns att jag velat köpa den i två år men när vi stod där utanför affären velade jag lite innan jag gick in. Men ut kom jag med en väska i alla fall och jag har inte ångrat det en sekund, den var så värd pengarna.

Följer du ordspråket “ska man vara fin får man lida pin”?

Både och faktiskt. På vintern kan jag ofta gå runt med kjol eller klänning och tunna strumpbyxor trots att det är sjukt kallt, så på den fronten ja. Men förutom det så har jag faktiskt på sistone insett att vara bekväm har sina fördelar det med.

Vilket plagg är du på jakt efter just nu?

Hela sommaren har jag varit på jakt efter en snygg plisserad kjol men de är slut överallt! Helst skulle jag vilja ha en svart och en ljusrosa, men jag får nog helt enkelt se vad jag hittar.

Vilken klädaffär handlar du mest ifrån?

Oj det vet jag verkligen inte. Men om jag tar en snabbtitt i garderoben inser jag nog att det är rätt lika mellan Zara, H&M och Gina Tricot.

Vilka hårvårds­produkter klarar du dig inte utan?

Om man bortser från det vanliga schampo och balsam så klarar jag mig inte utan mitt torrschampo från Batiste. I och med att jag har typiskt skandinaviskt hår utan någon som helst volym så fungerar det både i syftet att ge volym men räddar ju såklart också de dagar håret ser halvkasst ut när man bara inte orkar tvätta det.

Vilken hudvårds­produkt klarar du dig inte utan?

Min hudkräm klarar jag mig inte en dag utan, Body Lotion Rich från ACO. Den återfuktar riktigt bra utan att bli alldeles för fet och kladdig.

Vill du veta mer om Lovisa? Här hittar du hennes blogg och Instagram.

Publicerad 2018-08-03 13:00