Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Malin Palm

november 2017

Mixa och matcha olika material med varandra

 

Malin Palm är 24 år och bosatt i Malmö. I hennes blogg får du ta del av inredning, recept, mode och skönhet. Vi blev nyfikna på Malins liv som bloggare och passade därför på att köra nio snabba frågor med Malin för att få en inblick i hennes garderob.

Hur började ditt intresse för mode?

Jag har haft ett intresse för mode så länge jag kan minnas, mer eller mindre. Jag kommer ihåg när jag var liten att jag valde mina egna kläder på morgonen. Det blev väl inte alltid den bästa färg- och mönster­kombinationen haha, men jag kände mig alltid så mallig och stor när jag hade valt min egen outfit för dagen.

Nu på senare år har jag intresserat mig mer och mer, och det är så himla kul att experimentera mellan olika stilar och trender!

Beskriv din stil med max 5 ord.

Trendig, stilren, bekväm och minimalistisk!

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i?

Det ändrar sig alltid från dag till dag och från årstid till årstid. På sommaren trivs jag allra bäst i en fin klänning och sneakers, medan jag på hösten gärna bär en stickad tröja tillsammans med ett par svarta jeans, mina ankle boots och min svarta kappa. Jag har nyligen köpt en latex-kjol från H&M som jag trivs jättebra i och som jag gärna bär till allt haha.

Bästa hemliga stilknep?

  1. Investera i en snygg jacka som passar till det mesta och som du känner dig snygg i.
  2. Fokusera alltid på detaljerna, t.ex. hatten som går att köpa i olika stilar, smycken eller sjalen som du kan knyta på olika sätt.
  3. Mixa och matcha olika material med varandra, t.ex. byxor i mocka, jacka i skinn och tröja som är stickad.

Om du bara fick bära plagg från en och samma designer under resten av ditt liv, vilken designer skulle det då vara?

Christian Siriano, alla dagar i veckan. Alla plagg som han designar är magiska!

Kan du klä dig i trendiga plagg/accessoarer trots att du själv anser dem vara mindre fina?

Nja… både och faktiskt. Eftersom jag arbetar med mode så klär jag mig i mycket trendiga plagg och accessoarer, eftersom jag vill inspirera mina läsare. Jag skulle däremot aldrig bära något som jag inte trivs 100% i.

Klär du dig för att inspirera, imponera eller attrahera?

Oj vilken svår fråga. Om jag måste välja så skulle jag säga att jag klär mig för att inspirera andra, då jag arbetar med min blogg och med mode. Jag vill gärna att mina läsare ska bli inspirerade av min stil och mina outfits. Jag skulle aldrig klä mig för att imponera på någon annan, samtidigt som jag tror att alla människor omedvetet gör det då man självklart vill vara attraherande för andra människor. Det blir likadant för mig som arbetar med sociala medier, att jag klär mig för att vara intressant för läsarna men att jag samtidigt följer min egen stil och mitt eget intresse och att jag innerst inne klär mig för min egen skull.

Vilket plagg är du på jakt efter just nu?

Ett par latex-brallor!

Lägga pengar på kläder eller smink?

Kläder! Det är så himla roligt att experimentera och leka med, vilket det såklart är med smink också men eftersom jag får hem smink i press-utskick så har jag så att det räcker och lite till haha. Kläder och mode ligger mig dessutom lite varmare om hjärtat!

 

Vill du veta mer om Malin? Här finner du hennes blogg och Instagram!

Publicerad 2017-11-29 14:30