Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Malin Skogholm

mars 2018

Ha ett öppet sinne för nya trender och plagg

 

Malin Skogholm är 26 år och bor i natur­nära Hammarö i Värmland, men kommer ursprung­ligen från Torsby. Hon arbetar på förskola, något som hon velat göra sedan hon själv var barn. Då både mode och fotografi ligger henne varmt om hjärtat så startade hon en blogg där hon kan ge utlopp för sin kreativitet.

Vilka är dina tre bästa modetips?

Mitt första tips är nog något som man får höra dagligen; känn ingen press att följa alla trender, välj ut de som tilltalar dig och styla dem på ditt eget sätt!

Men samtidigt till mitt andra tips; ha ett öppet sinne för nya trender och plagg, för man vet aldrig om man kommer hitta en ny favorit om man inte testar.

Mitt tredje tips är snarare en förlängning av mitt första tips då detta är såå viktigt när det kommer till mode. Tänk inte på vad andra tycker om din stil, det viktigaste är att du tycker att du är ursnygg och att du känner dig bekväm i vad du har på dig!

Vad kommer bli ditt mest använda plagg i vår?

Mina mom-jeans från Gina tricot som sitter som en smäck! Sen har jag även blivit förälskad i kavajer så mina få jag har i garderoben kommer bli väl använda under vår/sommar.

Nämn en trend som är ett måste denna säsong?

En trend som jag sett har återkommit är trenchcoaten och den är helt i min smak! Trenchcoaten är en trend som kommer tillbaka hela tiden och med rätta eftersom den passar med så många olika stilar och plagg. Tänker man långsiktigt kan man investera i den klassiska svarta eller vita trenchcoaten, men vill man våga lite mer inför våren så skulle jag satsa på en röd eller rosa.

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i?

Jag känner mig alltid on point i mina mom-jeans tillsammans med en kappa. Kan matchas med blus och ett par klackar eller en stickad tröja och ett par sneakers. Oavsett så känner jag mig både snygg och bekväm i den kombon.

Ditt dyraste plagg eller accessoar? Var det värt pengarna?

Det dyraste man kan hitta i min garderob är min Givenchy väska. Var det värt pengarna? Absolut! Jag ser den inte bara som en handväska utan som en bedrift. Jag sparade länge och valde att unna mig den efter att ha pluggat färdigt på universitet och fått fast jobb, vilket är en stor grej för mig. Nu när jag tittar på min Givenchy så tänker jag tillbaka på det glada ögonblicket!

Kan du klä dig i trendiga plagg eller accessoarer trots att du själv anser dem vara mindre fina?

Skulle jag ha fått denna fråga för ett antal år sedan så hade jag sagt ja. Då var det viktigaste att klä sig så som de flesta gjorde runt omkring mig, men nu är det bara min egen åsikt som räknas när jag väljer kläder. Sen gillar jag att experimentera och kan absolut vara öppen för en ny trend som jag tidigare inte fallit för.

Vilket plagg är du på jakt efter just nu?

Jag letar just nu efter den perfekta svarta kappan och jag ska även starta ett sparande för en ny märkesväska.

Vilket är ditt favorit-budget­märke?

Det går lite fram och tillbaka men just nu handlar jag mest på Gina Tricot. Jag tycker för det mesta att de har ett väldigt bra utbud och blandar säsongens trender med klassiska plagg till ett bra pris.

Vem är din favorit-mode­bloggare?

Lisa Olsson har inspirerat mig när det kommer till mode de senaste åren. Jag kan alltid klicka mig in på hennes arkiv och bara njuta av hennes stilsinne!

Senast köpta plagg?

Senaste köpet är en randig klänning med slits från Linn Ahlborgs kollektion för NA-KD, älskar den!

Vill du veta mer om Malin? Här hittar du hennes blogg och Instagram!

Publicerad 2018-03-28 09:30