Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Matchande set

juni 2017

En av sommarens absoluta favorit-trend är matchande set. Ett matchande set kan enkelt bäras både till vardags och till fest beroende på hur du stylar det. Klä upp ditt set tillsammans med ett par snygga mules, guldiga smycken och en clutch alternativt klä ner det med ett par vita sneakers, beachlockigt hår och en stråväska.

Enfärgat

Vill du haka på set-trenden men känner att du är ute efter någonting stilrent och enkelt? Satsa på ett enfärgat set i neutrala färger såsom svart, vitt, grått eller puderbeige. Du är både stilren och snygg och din outfit kan enkelt matchas med din favorit-accessoar.

Mönstrat

Inte rädd för att synas? Satsa på ett mönstrat set i en härlig färg såsom orange, blått, gult eller grönt. Skapa en mer relaxed look genom att matcha ditt mönstrade set med favorit-tofflorna, utsläppt hår och en väska i nude. Redaktionens favoriter kommer från Zara och Envii som vi mer än gärna klickar hem.

Kostym

After work men alldeles för tight schema? Satsa på att klä dig i en snyggt matchande kostym redan till jobbet. Efter arbetspasset kan kostymen enkelt förvandlas till ett festplagg genom att endast byta ut eller addera ett fåtal accessoarer. Vårt bästa tips är att byta ut skjortan till en snygg bh i spets som du låter sticka fram under din kavaj.

Hämta inspiration på Pinterest eller ur bloggvärlden

På internet finner du mängder av inspiration och tips på hur du matchar ditt set på bästa möjliga vis. Nedan finner du några favoritexempel.

Linda Johansson

Publicerad 2017-06-27 19:00