Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Minimalistiska smycken

oktober 2017

Ett par smycken kan pigga upp den mest tråkiga outfit och förvandla en vardags­look till festlig på nolltid.

”Less is more” ringar in minimalismen. Stilen beskrivs som en avskalad utformning och design och kännetecknas av stilrena drag, raka linjer och få detaljer. Smycken passar dig som har en enkel, lite strikt stil och som vill låta enkla former och färger rama in ditt utseende. Minimalistiska örhängen och ringar är ofta tidlösa och eleganta och perfekt för en mångsidig smyckes­samling med ett brett användnings­område.

Den skandinaviska minimalistiska stilen för tankar till industriell design och tunna metaller så som guld, silver och rosé. Enkla och rena former som inte tar över din outfit men som är tillräckliga för att piffa upp din look. I höst får du gärna mixa de olika metallerna och använda flera ringar samtidigt.

Vi har valt ut några av våra favoriter av de ringar och örhängen som finns i butik nu.

Örhängen

Ett par små örhängen i form av studs och creoler – eller hoops som de även kallas – är något du kan addera till nästan alla outfits och är helt rätt till vardag och jobb. Små studs funkar även för den som inte riktigt orkar lägga ner extra tid på att välja smycken på morgonen eftersom du kan sova med dessa.

Ringar

Man kan aldrig få för många nätta ringar. Tunna, minimalistiska ringar kan användas i flertal på grund av sin enkelhet. Passa på att köpa ringar även i en mindre storlek för att ha smycket på övre delen av fingret.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-10-15 13:00