Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Molly Rustas for Bubbleroom

april 2017

Att stora klädföretag väljer att göra samarbets­kollektioner med olika kända profiler är inte ovanligt. Det senaste kollektion­släppet här i Sverige i denna form är Bubbleroom som har släppt en kollektion tillsammans med entreprenören och influencern Molly Rustas. Kollektionen släpptes den 29 mars i år och finns att köpa hos Bubbleroom.

Kollektionen beskrivs av Bubbleroom som deras mest exklusiva hittills och den perfekta kollektionen för tillfällen som kräver extra glam. Jag håller med! Det är en sofistikerad kollektion med plagg som är glammiga och sexiga, men som lyckas behålla en känsla av otrolig klass. Kollektionen går i jordnära färger och innehåller många plagg som framhäver de feminina formerna på ett mycket smickrande sätt, som till exempel tighta fodral­klänningar med smickrande skärningar och tight sittande spetsbodys. Kollektionen känns också väldigt prisvärd, då plaggen ser exklusiva ut men priserna är inte alls särskilt höga.

Ovan ser ni ett axplock av plaggen som kollektionen erbjuder och totalt innehåller kollektionen 23 olika plagg och accessoarer. Något som slår mig när jag tittar på plaggen är att det här verkligen är en kollektion man bör titta lite extra på om man ska ta studenten i år. Klänningen “Noble” skulle till exempel passa perfekt på studentbalen, och hur bra passar inte klänningen "Vogue Lace" till själva studentdagen?

Inspireras av hur Molly själv bär sin kollektion

För stylingtips kring Mollys egen klädkollektion kan ni alltid besöka hennes Instagramkonto (@mollyrustas) där hon uppdaterar relativt flitigt med bilder på henne själv i kollektionens plagg och visar hur hon väljer att styla dessa. Här nedan ser ni några exempel!

Martina Olsson

Publicerad 2017-04-06 11:30