Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Mysiga stickade tröjor att bära i höst

september 2017

En del fasar inför det faktum att hösten närmar sig medan andra knappt kan vänta tills löven byter färg och temperaturen börjar sjunka. Men vi kan nog alla hålla med om att höstmodet är något att längta till, för vem gillar inte stora stickade tröjor och cardigans som en kan mysa in sig i under kyliga dagar. Stickade tröjor har funnits sedan en lång tid tillbaka och har varit ett av de mest använda plaggen under vinterhalvåret. Stickat är utan tvekan nyckelplagget varje höst och vi kan inte få nog.

Det finns ett brett utbud av stickade skönheter som kan värma dig i höst, både för den som vill ha något färgsprakande och för den som hellre satsar på klassiskt och lite mer nertonat. Vi har plockat ut några av våra favoriter som finns i butik just nu.

Färgstarkt

Till hösten hör ofta mörka och jordnära färger, men det är absolut ingen regel. Det finns en hel del färgglada stickade tröjor i bland annat rosa, gul och orange som får vem som helst på gott humör även en grå höstdag.

Grått

Även om färg är kul kan det ibland vara praktiskt att investera i en som har bredare användningsområde. Svart tänker ni då, nej, vi vill slå ett slag för grått i höst. Grått är en favorit i basgarderoben och funkar alltid, dessutom finns kulören i mängder av olika nyanser, så hitta din egen favorit. Grått går att matcha med det mesta och blir en rolig variation till svart som också är en bra och mångsidiga kulör.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-09-10 15:00