Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Natalie Midestad

april 2018

Stilren, söt och klassisk med en twist

 

Natalie Midestad är 18 år och bosatt utanför Linköping. Hon driver sin blogg på fritiden och försöker fylla den med varierande inlägg, däribland mode, hästlivet och sin vardag. Natalie kämpar dagligen med sjukdomen reumatism och vill inspirera andra som har samma eller liknande sjukdomar till att följa sina drömmar.

Hur började ditt intresse för mode?

Jag har alltid haft ett intresse för mode men det har visats mer på senaste tiden genom att jag själv har börjat kombinera hela outfits med smycken och tillbehör som jag känner mig självsäker i och tycker om.

Vem är du som bloggare?

Jag vill motivera och inspirera andra genom mina blogg­inlägg, vare sig det handlar om mode, träning eller hästlivet. Som bloggare vill jag få andra att tro på sig själva och om de kämpar så kommer de att klara av vad de vill.

Hur skulle du beskriva din stil?

Stilren, söt och klassisk med en twist. Jag kan byta stil från dag till dag men oftast är det dessa ord som beskriver min stil bäst. Ena dagen kan jag sätta på mig en Gant-skjorta till min Ralph Lauren-väst och ett par klackade skor. Den andra dagen kan jag sätta på mig en kjol till en söt färgglad tröja medan den tredje dagen kan jag använda svarta jeans till en basic tröja och massor av smycken och accessoarer.

Klär du dig för att inspirera, imponera eller attrahera?

Jag klär mig inte för att imponera eller attrahera utan mer för att inspirera i så fall. Vill att andra ska få ett smakprov om vem jag är då klädstilen kan säga mycket om en som person, vilka färg­kombinationer eller tryck man väljer att använda.

Nämn en trend som är ett måste denna säsong?

Mockajackan! Jag tycker den är jättefin och ser många som använder den också! Dessutom finns den i flera färger som man kan välja på.

Ditt bästa plagg i garderoben?

Det måste vara mina beiga Freya Pants från Dennis Maglic. Tänk er alla kombinationer och looks man kan få skapa tillsammans med dem!

Följer du ordspråket “ska man vara fin får man lida pin”?

Personligen, ja! Man kanske inte lider men det gör till exempel ont när man ska försöka plocka ögonbrynen eller ska åka till nagelterapeuten för att fixa sina naglar. I dessa fall tycker jag att ordspråket passar in väldigt bra! Även när man ska gå i klackskor… I slutet av dagen är det bara skönt att få av sig dem.

Vilka är dina 3 bästa modetips?

  1. Börja med basplagg i garderoben, vita/svarta/gråa kläder för att sedan kunna bygga upp med färger och mönster till en snygg look.
  2. Accessoarer som smycken gör mycket för en outfit. Sätt på dig ett halsband, ett armband eller en ring för att låta outfiten lysa upp lite extra.
  3. Glöm inte att din personliga stil, som visar vem du är och var inte rädd för det. Våga kombinera färger, mönster och accessoarer som du tycker är fint. Våga vara dig själv.

Vill du veta mer om Natalie? Här hittar du hennes blogg.

Publicerad 2018-04-25 08:00