Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

New Denim

mars 2017

Något av det viktigaste plagg en tjej kan ha i sin garderob är ett par snygga, bekväma jeans. Många av oss använder jeans dagligen eftersom de är enkla att styla och passar till i princip vad som helst. Har du redan en hög med de klassiska stuprörs-jeansen där hemma och är sugen på något nytt? Här är 4 olika typer av jeans som är heta i vår och tips hur du kan styla dem!

Flared Jeans

Lämna stuprören hemma och kör på ett par vida jeans istället! 70-talets utsvängda jeans är tillbaka och vi älskar det! För en avslappnad vardags-look styla med en mysig tröja och en svart hatt. Till kvällen matcha istället jeansen med en partytopp och ett par stora örhängen.

Frayed Jeans

I vår vill vi ha avklippta jeans och fransigt ska det vara! Fringed eller frayed jeans är högst upp på min önskelista just nu – för hur snygga är inte dessa? Oavsett om du stylar med t-shirt och skinnjacka eller off-shoulder topp och hatt så kommer dessa jeans garanterat att lyfta din outfit snäppet högre!

Embroidered Jeans

Broderat och blommigt är stora trender i vår. I många affärer syns jeans med blombrodyrer som slingrar sig upp längs benen – en detalj som kan göra en vilken vardaglig look som helst lite roligare. Bär dessa jeans tillsammans med ett vitt linne och en svart kavaj eller varför inte en oversized skjorta och ett par loafers?

Fishnet & Jeans

Fishnet-trenden har tagit världen med storm och snyggast är de under ett par slitna jeans! Antingen kan du bara låta nätstrumpbyxan skymta lite mellan jeanskanten och skorna eller så visar du upp fishnet-tightsen under dina allra slitnaste jeans. Nätstrumpbyxorna och jeansen matchas gärna med en sportig, cropped hoodie och ett par bekväma sneakers.

Emma Stoopendahl

Publicerad 2017-03-14 16:00