Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Nicole Loves Nelly

juni 2017

Den sjunde juni släppte bloggaren Nicole Falciani sin helt egna sommarkollektion “Nicole Loves Nelly” hos Nelly.com. Kollektionen består av nio olika plagg och innehåller mycket blommiga mönster, spetsdetaljer och volanger. Mitt i prick för sommaren 2017, det kan man inte säga annat om! Nicole är också själv modell för kollektionen vilket är lite ovanligt när klädkedjor gör designsamarbeten med olika profiler, men också väldigt kul tycker jag.

Kollektionen för mina tankar väldigt mycket till midsommar. Så för er som ännu inte har någon aning om vad ni ska bära på midsommarfirandet kan jag verkligen tipsa om att kolla in Nicoles kollektion. Ett stort plus i kanten är också att Nicole har varit noga med att priserna på plaggen inte ska bli för höga så att unga människor som henne själv ska ha råd att köpa dem. Därför har priserna på plaggen landat mellan 199 kr och 499 kr.

Populär kollektion bland influencers

Kollektionen har även snabbt blivit populär bland andra bloggare och influencers. Man har sett ett antal personer som är stora på sociala medier posta bilder när de bär plaggen. Här nedan har jag samlat ihop några av dessa, så låt dig inspireras av hur dessa coola tjejer har valt att bära Nicole Loves Nelly!

Martina Olsson

Publicerad 2017-06-15 09:30