Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Ögongodis

juni 2018

Sommar, sol och värme. Det är dags att plocka fram sommarens snyggaste solskydd – säsongens roligaste och nödvändigaste accessoar är här för att sätta stilen och skydda dina ögon.

Dansa in sommaren i ett par färgglada bågar i pastell eller neon eller välj ett par klassiker i en mer diskret färg. I dag finns det alla olika former av solglasögon; runda, ovala, pilot, cateye och oversize – valmöjligheterna är oändliga.

Färgstarkt

Precis som resten av vår- och sommar­modet går även glasögon­trenden i färgglada pasteller och neon. Tillsammans med en vågad form på bågen kan du inte komma undan osynlig. Ju synligare och glassigare desto bättre. Våga satsa på ett par fantasifulla, stora och roliga bågar i år och lys upp tillvaron.

Klassiskt och stilfullt

Det är inte bara färg­explosioner som är aktuellt i årets solglasögon­trend; som alltid finns våra klassiska favoriter kvar i mer neutrala fäger som brunt, beige samt vitt och svart. Formerna varierar i oändlighet även här. Välj ett par fyrkantiga eller stora för skarpa linjer som ger en vågad och vass look eller välj ett par mjukare runda och ovala.

Annie Ohlsson

Publicerad 2018-06-10 20:00