Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Partysnygg i vinter (utan att frysa ihjäl)

december 2017

Vi kan tycka vad vi vill om det, men nu har vi några riktigt kyliga månader framför oss här i Sverige. Så är det bara. När man under dessa månader ska gå ut på klubben, en hemma­fest eller bara en middag där man vill vara lite extra uppklädd, då är det lätt att fastna i kort klänning och overknee­stövel-träsket. Många tänker att en kort festklänning är ett måste när man ska klä upp sig och drar därför på sig de där knähöga stövlarna för att slippa frysa. Men om du tycker som vi, att det är roligare att kunna variera sina outfits och är trött på att dra på dig samma gamla skor varje gång du ska klä upp dig under vinter­månaderna, då har du hittat helt rätt. Vi har nämligen flera bra tips på hur du kan vara partysnygg i vinter, utan att frysa ihjäl. Det går faktiskt att klä upp sig utan den där korta klänningen!

Fuskpäls

När man ska klä upp sig vill man gärna även klä sig i en lite finare ytterjacka. Den vanliga, varma vardags­jackan må kännas lockande, men den kanske inte alltid är den festligaste. I dessa situationer är alla snygga fuskpälsar som finns ute i butikerna verkligen räddarna i nöden! Med en fuskpäls i garderoben slipper du ta den där tunna skinn­jackan i minusgrader och bli frusen redan innan festen, bara för att det ser snyggt ut. En fuskpäls är både snygg och håller dig varm! Väljer du dessutom en riktigt värmande så kan du även komma undan med en tunnare topp under för inomhus­bruk utan att behöva frysa på väg till festen, på väg hem från festen eller om ni vistas utomhus någon gång under kvällen. Tummen upp för det!

Jumpsuit

Är du en av dem som alltid fryser om benen när du festar på vintern? Det löser du enkelt genom att byta ut den korta klänningen mot en jumpsuit under vinter­månaderna! En annan grej som är väldigt positiv med att bära jumpsuit, utöver att du inte behöver frysa om benen, är att de flesta även är väldigt bekväma att ha på sig.

Varma partypjucks

Varför envisas med att frysa tårna av sig i ett par öppna skor när det finns så många snygga skor som faktiskt kan hålla dina fötter varma under party­kvällen? För dig som inte är bekväm med att bära klackar finns det också en hel del super­festliga sneakers ute på marknaden!

Glittra ikapp med stjärnorna

Glitter är något som alltid går hem när det vankas party! Om du väljer att gå all-in med en glitter­topp så kommer du undan med att ha på dig de där svarta jeansen som du brukar använda till vardags.

Hett tips: för dig som är extra frusen så är butikerna nu fyllda av långärmade glittriga tröjor, många med polokrage, jippie!

Martina Olsson

Publicerad 2017-12-09 16:00