Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Pearls are a Girl’s Best Friend

oktober 2017

“Diamonds are a Girl’s Best Friend” brukar det ju heta. Men i höst glömmer vi det, för nu är det pärlorna som är våra bästa vänner. Pärl­trenden har tagit modevärlden med storm den senaste tiden och vi förstår verkligen varför. Dels är prickigt väldigt inne just nu och pärlor är ett roligare sätt att addera prickar till din outfit; dels är det ett enkelt sätt att ge din outfit en mer elegant touch, både till vardags och till fest.

Tips: Har du ett plagg som bara ligger och skräpar i garderoben och aldrig blir använt? Köp några pärlor i närmaste hobbyaffär och sy fast på det, så får plagget genast ett nytt liv!

På den stickade tröjan

Ta den mysiga stickade höst­tröjan till en ny nivå genom att välja att bära en med pärlor på! Det ger en mycket lyxigare känsla och är verkligen pricken över i:et i vardags­outfiten.

Inspiration

På skorna

Pärl­beprydda skor funkar till att piffa upp både vardags­looken och festlooken. Perfekt under en dag på stan till ett par svarta tighta jeans, svart skinnjacka och vit t-shirt, eller till den lilla svarta om det vankas festligheter. Med pärlor på skorna behöver man inte tänka så mycket på övriga plagg i outfiten, utan då funkar basplaggen som allra bäst!

Inspiration

På blusen

En blus med pärldetaljer är det perfekta plagget för höstens fester, middagar och finare tillställningar. Det piffar upp lite extra och pärlor ger en lyxig och mer exklusiv känsla. Extra snyggt blir det om du väljer en blus i ett lite tuffare och hårdare mönster, som till exempel den från Zara här ovan, men som också har dessa pärldetaljer. Det bryter av fint och skapar en intressant stilmix.

Inspiration

På jeansen

Om du bara vill satsa på ett plagg med pärlor på denna höst ska du välja ett par jeans. Det är det absolut trendigaste pärl­beprydda plagget och stilikoner världen över syns nu på bild, efter bild, efter bild, iklädd denna typ av jeans. Utbudet av pärl­beprydda jeans är därför ganska stort hos kläd­kedjorna, budget som lyx. Så det är bara att ge dig ut och leta, så hittar du säkert just dina favoriter!

Inspiration

Martina Olsson

Publicerad 2017-10-07 12:30