Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Playsuiten

juli 2018

Vi har kommit nästan halvvägs in i sommaren och i år har vi fått värme i vårt avlånga land vilket innebär bad, sol och bara ben. Ett perfekt plagg för varma sommar­dagar är en playsuit – en kortare version av jumpsuit som är både bekväm och snygg.

Playsuiten finns i en massa olika utformningar och modeller och kan matchas på en rad olika sätt. Komplettera looken med ett par snygga sandaler och solhatt, eller bär en mer dekorativ playsuit och låt den stå i centrum. Här följer tre olika looks att inspireras av i sommar.

Classy – ljusa detaljer och lyxiga material

Playsuiten funkar precis lika bra på stranden och på stan som på fest och finare tillställningar. Om du ska bära plagget på fest bör du satsa på lite exklusivare material, gärna silkesliknande, samt en klassisk färg så som ljus­rosa, svart eller vit. Kombinera med ett par fina klackar, smycken och en snygg handväska för att göra looken komplett.

Sportigt – sneakers och lekfullt

Sportigt, fräscht och somrigt. Med sneakers och en jeansjacka är du redo för äventyr och längre promenader, men passar lika bra för en dag på stan.

Strandlook

För en dag på stranden är playsuiten ett givet val. Bekvämt och enkelt då plagget ger en komplett look utan ansträngning. Matcha med ett par bekväma sandaler och bär en bikini under och du är redo för en heldag på stranden med bad och sol.

Annie Ohlsson

Publicerad 2018-07-05 13:30