Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

PUMA x Kenza

mars 2018

Entreprenören, influencern, designern, bloggaren – ja kärt barn har många namn, men vi pratar såklart om Kenza Zouiten – har nyligen släppt en egen­designad kläd­kollektion för PUMA. Kenza har tidigare varit ansiktet utåt för PUMAs kampanj “DO YOU”, men nu har hon alltså fått designa sin helt egna kollektion för sportswear­märket.

Vi tar oss en lite närmre titt på några av de härliga vår­plaggen som Kenza och PUMA har tagit fram tillsammans!

Färgschemat för kollektionen är svart, vitt och rosa och detaljerna utgörs till stor del av guld och blom­mönstrat. Vi hittar också inslag av satin­detaljer på till exempel skorna och kepsarna i kollektionen. En riktigt vår­fräsch kollektion tycker vi på Modegallerian! Den är dessutom väldigt prisvärd då priserna för plaggen ligger mellan 199 kr och 899 kr.

Kenza säger själv att hon älskar kontraster och att blanda olika stilar, därför har hon valt att skapa en kollektion där sött, rosa och blommigt möter coolt och sportigt. Och visst blev den kombon lyckad!

En kollektion full av möjligheter

Något annat som Kenza trycker hårt på när hon pratar om kollektionen är att den innehåller plagg designade för att kunna matchas på många olika sätt. De funkar precis lika bra under träningen som till en dag på stan.

Så här bär vi PUMA x Kenza

Vi vände oss till Instagram för att spana in hur ni har valt att styla era PUMA x Kenza-plagg. Och vi gillade verkligen vad vi såg – här är några av våra favorit­stylingar!

Under myskvällen

Under en dag på stan

Under träningspasset

Kollektionen finns att köpa i alla Stadium-butiker (i Sverige, Finland och Tyskland), på stadium.se och i utvalda PUMA-butiker runtom i Europa.

Martina Olsson

Publicerad 2018-03-18 19:00