Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Ready, Set, Go!

januari 2018

Med nytt år är det många som har satt upp nya mål och visioner för 2018. Och vill du få mer tid över till att fokusera på dessa, men samtidigt vara snyggt klädd, då är det set du ska satsa på! Du behöver aldrig tänka på hur du ska matcha ett set, för överdelen och underdelen matchar redan varandra. Med våra små tips och trix hur du stylar olika typer av set så blir det lekande lätt att vara super­snygg i alla olika situationer!

Sporty

Först ut har vi det sportiga setet, där överdelen oftast består av en hoodie eller en sweatshirt, gärna i en lite kortare modell. Underdelen är oftast ett par sweatpants eller tights.

Det sportiga setet har många användnings­områden. För det första är det oftast väldigt bekvämt, så du kan använda det som mysplagg under hemma­kvällen, men du kan även styla det så att det passar riktigt bra både till vardags och till fest. Till vardags pimpar du enkelt till det med ett par schyssta sneakers, en keps och kanske även något snyggt läppstift till. Till fest kan du styla det med ett par klackar, ett lockigt svall och ett par riktigt maffiga örhängen så blir du garanterat coolast på festen!

Where to buy?

Party

Glitter­säsongen är långt ifrån över. Trenden tog fart under slutet av 2017 och det ser ut som om den är här för att stanna!

Därför kan vi inte tänka oss något snyggare party­plagg än just ett helglittrigt set. Styla det med ett par smala klackar, ett hår med mycket volym och en maxad ögon­makeup med mycket fransar. Och vill du liva upp vardagen lite med en glittrig topp och byxa så funkar det superbra med en bomberjacka och ett par sneakers till för en ledigare look.

Where to buy?

Classy

För dig som gillar en mer dressad look så finns det en massa olika varianter på set att välja mellan. Ett set där underdelen består av en kjol eller en kostym­byxa är att föredra för din del. Satsa även på fina material och gärna helsvart för en mer mogen look.

Har du kanske redan en svart kavaj och ett par svarta kostym­byxor? Perfekt! På jobbet kan du bära dem tillsammans med en t-shirt eller blus under och till party­kvällen kör du utan någonting under kavajen. Där har du både nästa vardags­look och party­look kirrade!

Where to buy?

Martina Olsson

Publicerad 2018-01-29 15:00