Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Rebecca Käller

mars 2018

Det kommer sätta ribban för din outfit!

 

Rebecca Käller är 24 år och bosatt i lilla Gnosjö i Småland. Hon jobbar heltid på ett lager med butiks­inredning och bor i ett ny­renoverat radhus tillsammans med sin sambo. Hennes inrednings­intresse växer och dröm­jobbet är att få arbeta med inredning och home­staging. Vi passade på att köra åtta snabba frågor för att få veta mer om Rebeccas relation till mode.

Hur började ditt intresse för mode?

Tror det var när “blogg­världen” tog fart för många år sedan. Jag följde många bloggare i början som jag inspirerades av och sedan startade jag en egen blogg och tyckte det var roligt att testa olika stilar att dela med mig av. Jag tycker att de är så roligt med trender och att variera och kunna uttrycka sig med kläder.

Vad kommer bli ditt mest använda plagg i vår?

Nu längtar man ju till våren så galet mycket att man knappt kan bärga sig att börja klä sig lite ljusare och mer färgglatt igen! Så svårt att välja ett av dessa plagg men jag kommer garanterat att plocka fram all ljus denim igen! Kommer bära det både på byxor, jackor och kjolar. Går ju att kombinera med så mycket! Men framförallt de ljusa jeansen, helst med lite slitningar också. Så fräscht!

Bästa hemliga stil­knep?

Att köra på mycket basic, det vill säga säkra kort som du känner dig snygg och bekväm i, men i kombination med lite mer vågade accessoarer. Addera en färgklick såsom en väska, en snygg huvud­bonad eller ett par statement­örhängen och det kommer sätta ribban för din outfit!

Vilken hudvårds­produkt klarar du dig inte utan i vinter?

Min ansiktsmask från L’Oréal, Pure Clay Purify Mask. Min annars väldigt torra och livlösa hy får en helt annan lyster när jag använt denna! Älskar den!

Vilka är dina 3 bästa modetips?

  1. Att alltid satsa och lägga pengar på en bra bas­garderob! Det är A och O trots att det kan kännas lite tråkigt. Men det är alltid så mycket lättare att utgå ifrån en bra bas när man ska välja ut en outfit.
  2. Att köpa kläder som går att matcha på många olika vis.
  3. Att våga blanda olika material, färger och mönster. Klyschigt, men sant!! Vi svenskar behöver bli bättre på att använda mer färg och mönster tycker jag. Finns ju så mycket vår­fint i butikerna nu.

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i?

För det mesta i en helsvart outfit! (som alla andra svenskar typ). Annars i ett par jeans, bekväma klackar och en riktigt snygg jacka. På sommaren bär jag gärna klänning.

Senast köpta plagg?

En pastell-lila klänning från Nelly som jag väntar på ska dimpa ner i brevlådan snart.

Klär du dig för att inspirera, imponera eller attrahera?

För det mesta klär jag mig väl helt för min egen skull, i det som jag känner mig bekväm och fin i helt enkelt. Sen är det ju klart att det vore kul att kunna inspirera andra med mina outfits då jag ändå lägger en del tid på sådant till bloggen och Instagram. Tycker att det är lika kul att dela med mig av mina egna outfits som att inspireras av andras!

Vill du veta mer om Rebecca? Här finner du hennes blogg och Instagram!

Publicerad 2018-03-14 11:30