Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Resan med ICANIWILL

mars 2023

Fitnessindustrin har genomgått en enorm förändring under de senaste åren, och med det har det kommit flera märken som syftar till att hjälpa kvinnor att känna sig starka, självsäkra och bekväma i sin egen kropp. Ett sådant märke är det svenska företaget ICANIWILL, som har tagit världen med storm tack vare sina trendiga och funktionella träningskläder. Som en kvinna som tränar regelbundet, har jag upplevt hur kläder från ICANIWILL har gett mig både komfort och motivation under mina träningspass.

Märkets ursprung och filosofi:

ICANIWILL grundades 2012 av Gustaf Ollas, som startade företaget med en tydlig vision: att hjälpa människor att förverkliga sina mål och drömmar genom att erbjuda inspirerande och högkvalitativa träningskläder. Märket har som mål att bryta stereotyper och skapa kläder som passar alla kroppstyper och åldrar. Deras slogan, “I Can I Will”, är en stark påminnelse om att vi alla har kraften att förändra våra liv genom att tro på oss själva och ta kontroll över våra val.

Kollektioner och design:

ICANIWILL erbjuder en rad olika kollektioner som passar alla typer av träning, från lugn yoga till intensiva HIIT-pass. Det som gör dem unika är deras fokus på att kombinera stil och funktion. Deras design är trendig och sofistikerad, vilket gör att man känner sig elegant och bekväm både på gymmet och utanför.

En av deras mest populära kollektioner är “Queen Mesh”, som erbjuder en elegant och feminin design med meshdetaljer. Kollektionen inkluderar leggings, sport-bh:ar och toppar, och är tillverkad i högkvalitativa material som ger stöd och rörelsefrihet. Andra populära kollektioner inkluderar "Seamless" och “Power”, som båda erbjuder minimalistisk design och tekniska material för optimal komfort och prestanda.

Hållbarhet och ansvar:

ICANIWILL är inte bara kända för sina trendiga träningskläder, utan även för sitt engagemang för hållbarhet och ansvar. De är stolta över att använda miljövänliga och etiskt producerade material i sina produkter, och de strävar efter att minimera sitt avtryck på vår planet. Dessutom arbetar de aktivt med att förbättra arbetsförhållanden för de som tillverkar deras kläder genom att samarbeta med ansvarsfulla leverantörer och fabriker.

Redaktionen Yamira

Publicerad 2023-03-19 16:10