Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Rött är hett i höst

augusti 2017

Hösten närmar sig med stormsteg och höstmode likaså. Lysande rött, mörkrött eller burgundy—oavsett vilken nyans du väljer är detta en kulör att satsa på i höst. Flera designer valde att visa upp just denna färg under modeveckan som varit, både i detaljer som skor, strumpor, scarfs osv. men även hela outfits i en monokrom look.

Ida Sjöstedt visar upp mycket romantiska plagg med spets, siden och former. Men i AW17-kollektionen syns även en del färgsprakande stilar i olika nyanser av rött.

Även Rodebjer är ett av modehusen som hyllar denna härliga färgpalett av rött, i kombination med orange och blått. Lager på lager, stickat och markerade midjor var gemensamma nämnare på catwalken.

Stickat

Ett plagg som alltid är aktuellt inför hösten är den stickade tröjan—varm, skön och fashionabel. Välj att vara lite djärv i år och införskaffa dig en i rött.

Klänning

Trots att sommaren lider mot sitt slut betyder det såklart inte att vi behöver ge upp klänningen. Addera ett par strumpbyxor eller byxor under så kan du hålla fast vid plagget under hela året.

Detaljer

Om du tycker en hel outfit i färgen blir för mycket kan du istället välja att accessorera, för att komplettera och liva upp en mer neutral look.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-08-14 18:00