Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Rött och rosa

april 2018

Framkalla kvinnlig energi med rött i kombination med dess mer mjuk­talande syster, rosa. Genom att fusionera dessa två färger skapas just nu den ultimata mode­trenden. Både rött och rosa förknippar vi gärna med romantik, kärlek och lekfullhet. Den röda färgen kan göra en outfit lite mer sensuell och vågad, medan rosa tonar ner och ger looken en gulligare känsla – så det kan inte bli bättre än med en kombination av dessa två färger nu när vi kliver in i romantikens årstid.

Rött och rosa är två av vårens stora trend­färger. Kulörerna gör sig utmärkt för sig, men tillsammans blir det en perfekt duett. Trots att vi under flera år fått höra att rosa och rött inte går ihop är detta uttalande nu förlegat. Den färg­sprakande kombinationen är i vår hetare än någonsin och har synts på catwalken i flera av mode­jättarnas kollektioner.

Bryt av en hel­rosa outfit med ett par röda skor – eller tvärtom! Eller varför inte köra på ett par klar­röda byxor tillsammans med en rosa blus? Färg­kombinationen är helt rätt just nu och visst blir man peppade på en färg­glad vår.

Vi har valt ut några av de bästa kombinationerna av både rött och rosa i butik just nu.

Annie Ohlsson

Publicerad 2018-04-10 08:00