Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Så kan du styla din svarta party­klänning

december 2017

Accessoarer och diverse tillbehör kan helt ändra stilen på ett plagg. Vare sig du vill ha en vardaglig, sportig eller festlig look kan du skapa det med samma klänning. Nedan har vi valt en svart klänning och ger fem förslag att styla den.

The Classic

Den lilla svarta är en klassiker för både fest och AW med kollegor; den fungerar till alla festligare tillfällen. Genom att addera ett par pumps, en clutch och eleganta örhängen har du en klassisk men festlig look.

Crazy Colorful

Vill du sticka ut från mängden, se till att addera färg i din outfit. Med en svart klänning kan du i princip lägga till vilka färger du vill, så var inte rädd för att leka runt med både färg och textur på dina accessoarer.

Comfy

Den svarta klänningen passar såklart även för den som tycker om en mer avslappnad look. Lägg till ett par platta sneakers eller ballerinaskor och låt ditt hår hänga löst eller sätt upp i en slarvig knut. Skippa onödigt stora smycken som känns obekväma. Dessutom kommer du kunna dansa i denna outfit hela natten utan att få ömma fötter eller besväras av stora örhängen som känns tunga.

All Black

Svart, svart, svart. Om du vill ha en monokrom outfit så kan du enkelt fixa det, men lägg då lite extra energi på att hitta bästa accessoarerna, skorna och jackan.

Glittery

Glitter och skimmer är ett vinnande koncept när det kommer till fest och andra tillställningar. Matcha en glittrande ögonskugga med skimrande smycken och glittrande klackar och du kommer lysa upp hela dansgolvet.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-12-28 17:00