Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Så stylar du de två hetaste trendplaggen just nu

maj 2017

Nya trender är någonting som poppar upp titt som tätt. Vissa är ganska originella och helt plötsligt älskar vi att bära sådant som vi tidigare har sagt att vi aldrig skulle ta på oss. Det är den effekten trender har på oss människor. Men bara för att ett plagg är trendigt betyder det inte att en outfit automatiskt blir supersnygg bara för att man adderar ett trendplagg. Därför tänkte jag tipsa om hur ni kan styla de två hetaste trend­plaggen just nu på allra bästa sätt!

Fishnets

Den första trenden vi ska gå igenom är självklart fishnets – eller nätstrumpbyxor som det heter på svenska. Dessa strumpbyxor är överallt och jag tror inte att någon har missat dem. De kan matchas på otroligt många sätt beroende på vad du har för stil. Här kommer mina tre favorit­matchningar!

Kombinerat med slitna jeans

Att bära ett par nätstrumpbyxor under ett par slitna jeans är utan tvekan det populäraste sättet att bära denna trend på. Och jag förstår varför, att låta dessa strumpbyxor synas som en detalj genom hålen på dina jeans är verkligen supersnyggt. Tycker du inte att slitna jeans kombinerat med fishnets är tillräckligt tufft för dig? Kör då på en magkort tröja till dina jeans och låt nätstrumpbyxorna sticka upp ovanför jeanskanten för en ännu tuffare outfit!

Diskret vid fötterna och anklarna

För dig som vill vara lite diskretare så kan du välja att kombinera dina fishnets med ett par kortare byxor och låta dem sticka fram som en detalj mellan skon och byxorna. Eller så bär du dem tillsammans med ett par öppna skor så att de syns på foten. På det viset får du till en snygg look men som inte är lika utmanande som den föregående, utan mer elegant. Om du väljer att matcha fishnettrenden på det här viset så räcker det med att du köper ett par strumpor i fisnhetmaterial, du behöver inte gå runt med ett par strumpbyxor under byxorna eller kjolen när det ändå bara är en liten del av dem som ska synas!

Med en oversize-tröja

Släng på dig en skön oversize-tröja och ett par nätstrumpbyxor så har du genast en sportig och cool outfit! Ett tips är att gärna kombinera detta med antingen ett par snygga sneakers eller ett par grövre boots för en extra cool look. Det har aldrig varit enklare (eller bekvämare för den delen) att vara supertrendig!

Gula solglasögon

Den andra trenden som tagit oss med storm är de gula solglasögonen. De ska helst vara i pilotmodell med transparent glas och varenda trendig modeprofil har ett par!

Färgmatcha

Att matcha solglasögonen med ytterligare ett gult plagg som till exempel en jacka eller en t-shirt är den vanligaste matchningen jag har sett. Och med tanke på att gult är en av vårens absolut trendigaste färger i år så känns denna matchning verkligen helrätt!

Helsvart

Att matcha de gula brillorna med en i övrigt helsvart outfit ger dig en riktigt cool look plus att fokus läggs på solglasögonen – de får verkligen synas med andra ord! Om du trots detta vill lägga ytterligare fokus på dina fashionabla solglasögon kan du sätta upp håret i en stram tofs, då blir solglasögonen ännu mer framträdande!

Blå denim

Blått och gult är två färger som går jättebra ihop. Och vad passar egentligen inte bättre än att matcha en stor trend tillsammans med en annan sådan? Trenden med blå denim är ju hur stor som helst just nu och ett par snygga jeans (gärna i “mom-fit” för ytterligare trendkänsla), en jeanskjol eller en jeansjacka passar hur bra som helst till dessa trendiga solglasögon. Så välj ut favoriten bland dina denimplagg och addera sedan ett par gula brillor så blir du trendigast på stan på direkten!

Martina Olsson

Publicerad 2017-05-19 14:30