Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Så stylar du scarfen

maj 2017

Att scarfen är våren och sommarens hetaste trend kanske du redan visste om, men hur stylar du din scarf på bästa sätt? Vi hjälper dig genom att lista de fem snyggaste alternativen att bära upp scarfen på.

I håret

Runt donuten, huvudet eller tofsen, du är lika trendig oavsett. Styla scarfen med din outfit både till vardags och till fest, eller varför inte på stranden och bli lika snygg som vår beachbabe Kenza Zouiten.

Runt halsen

Att knyta scarfen runt halsen är ett utav de mest förekommande alternativen. Matcha tillsammans med ett par blåa momjeans, ett spagettilinne och en grå oversize tröja. Glöm inte bort hollywoodlockar i håret samt ett par stora solbrillor och du är good to go.

Runt midjan

Skippa det obekväma bältet och satsa på en trendig scarf i midjan istället. Du kan till fördel rocka scarfen både runt jeansen, kjolen och klänningen. Eller varför inte satsa på en mer relaxed look genom att knyta scarfen i en hälla på dina favoritjeans istället.

På handväskan

Passa på att matcha din outfit genom att vira en scarf runt väskhandtaget, eller varför inte knyta det lite slarvigt runt om? Det råder inga tvivel om att scarfen livar upp vilken väska som helst samtidigt som den ger en lyxig och elegant look.

Runt handleden

Vill du satsa på ett mer annorlunda alternativ? Vira din scarf runt din handled och få en snygg och unik look. Välj en scarf i en härlig röd eller blå färg för att ge liv åt en annars ganska basic och enformig outfit.

Linda Johansson

Publicerad 2017-05-16 10:40