Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Satsa på basplagg under mellandagsrean

december 2016

Nu är det bara någon dag kvar tills skyltfönster är fyllda med röda skyltar och alla våra favoritbutiker rear ut mode i mängder. Det är inte alltid lätt att veta vart du ska börja när du springer omkring i trånga butiker bland alla människor som precis som du är ute efter de bästa fynden. Ett tips under denna stressiga rea är att tänka basplagg. Basplagg är något som aldrig går ur tiden eller blir omodernt. Enfärgade toppar, skjortor och enkla t-shirts är några av nyckelplaggen för en perfekt basgarderob. Passa på att uppgradera din basgarderob under årets största rea.

Choker

Choker har varit en stor trend det gångna året och det finns som både plagg och smycke. Om du inte har hunnit haka på detta mode än så finns det fortfarande möjlighet, varför inte hålla utkik efter någon snygga topp med denna trendiga detalj?

T-shirt

Varje garderob borde innehålla minst en skön t-shirt av varje basfärg: grå, svart och vit. Ett obligatoriskt basplagg som funkar alla dagar i veckan, som du både kan klä upp och klä ner med smycken eller annan accessoar. Visst kan det kännas lite trist att behöva lägga pengar på en “vanlig” t-shirt, men under rean kan du fynda bra kvalité till ett lägre pris, passa på!

Vit skjorta

Passa på att investera i en ny vit skjorta. Oavsett vilken stil du har är en vit, krispig skjorta ett perfekt nyckelplagg i garderoben. Det finns ett stort utbud i butikerna och chansen att det finns en som passar just dig är stor. Skapa den avspända känslan genom att styla vitt på vitt med sneakers eller ett par sköna boots. Eller varför inte kombinera med ett par gnistrande örhängen som höjer looken ytterligare.

Långärmad topp

Vi har alla dagar då vi trots en kanske fullproppad garderob inte har något alls att ta på oss. Vid dessa tillfällen är en långärmad basic topp den perfekta räddaren i nöden. En svart polotröja matchat med jeans och ett rött läppstift eller en vit trekvarts­ärmad till ett par kostymbyxor och pumps blir snyggt utan någon större ansträngning.

Annie Ohlsson

Publicerad 2016-12-25 22:31