Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Satsa på härliga pasteller i vår

februari 2018

Årets första månader är ofta förknippade med mörker, slask, tunn plånbok och ohållbara nyårslöften som ska försöka fullföljas. Vad passar då bättre än att försöka pigga upp humöret under dessa gråa dagar med ljusa plagg i trendig pastell?

Vårmodet går ofta i pastell­färgens anda och 2018 blir inget undantag. I vår vill vi gå klädda i allt från rosa, gula, mintgröna och lila nyanser. Antingen går du all-in och väljer en hel outfit i någon eller en kombination av dessa kulörer, eller så plockar du bara in pastelliga detaljer som en kappa, skor eller väska.

Pastell­trenden sveper just nu över hela Sverige och du gör helt rätt i att haffa tag i ett nyckel­plagg eller två i någon av dessa ljusa toner. Välkomna våren med en fin kappa i ljusblå eller välj en mysig tröja i en härlig pastell­dröm som rosa eller mintgrön.

Var inte rädd för att våga dig på pastell på pastell och kombinera olika toner. En monokrom look är inte heller fel inför våren. Färg är utmärkande för modet 2018 och pastell är ett fantastiskt tillfälle att få en lite mer nedtonad start på ett färgsprakande mode-år.

Drömmiga jackor

Mysiga tröjor

Härliga blusar

Smickrande accessoarer

Annie Ohlsson

Publicerad 2018-02-02 15:00