Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Sätt färg på vardagen

januari 2018

Under vintern kan många uppleva att deras stil blir lite tråkig. Kylan gör att man tar på sig de varmaste, och kanske inte alltid roligaste, kläderna dag efter dag. Samma plagg och samma färger. Genom att addera en färgklick till din vardags­outfit kan du piffa till din stil i vinter utan att behöva kompromissa på att hålla dig varm. Och var inte orolig, det handlar inte om att införskaffa en stor fluffig röd jacka som syns på flera mils avstånd, utan snarare om små färg­klickar som gör mycket för din outfit. Och det kanske även kan pigga upp humöret lite en grå tisdag!

Naglar

Lite färg på naglarna kan lyfta en outfit så otroligt mycket! Ett tips om du har en färgglad väska eller ett par färgglada skor som du brukar använda ofta är ett passa på att färg­matcha nagellacket med denna accessoar för en extra trend­känsla. Och det bästa av allt? Att införskaffa ett färg­sprakande nagellack behöver inte gå på många kronor alls!

Skosnören

En accessoar som de flesta av oss faktiskt glömmer bort är skosnörena. Det sitter ett par snören i skorna när man köper dem, och så ska det vara, tänker de flesta. Men skosnörena är ju utbytbara! Om du piffar upp skorna med ett par härliga skosnören i en sprudlande färg eller ett färg­sprakande mönster så lovar vi att skorna kommer att kännas som nya! Och outfiten kommer genast att bli mycket roligare än med samma gamla svarta skosnören som suttit i skorna sedan du köpte dem för flera år sedan.

Läppar

Ett par färgstarka läppar kan aldrig bli fel! Det passar hur bra som helst till en helsvart outfit och helt plötsligt känns den helsvarta outfiten inte längre tråkig. Du behöver absolut inte lägga tid på att göra en hel ögon­makeup bara för att du ska kunna bära upp ett par statement-läppar; det är en myt. Bas, bryn, lite mascara och ett par riktigt färgstarka läppar är en riktigt snygg makeup-look. Den går snabbt att lägga också – med andra ord en perfekt vardags­look när du vill piffa till dig lite extra!

Örhängen

Fina örhängen är ett enkelt sätt att snabbt piffa upp en tråkig vardags­outfit. Precis som med nagellack, skosnören och läppstift så går det att hitta väldigt fina örhängen till mycket bra priser. Och plånboks­vänligt är ju alltid trevligt! Varför inte haka på trenden med tassel-örhängen om du inte redan har hunnit göra det? Ett par sådana blir garanterat ett roligt inslag i vardagen!

Martina Olsson

Publicerad 2018-01-08 11:00