Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Show off your shoulders

juli 2017

Benen, magen och dekolletaget är exempel på kroppsdelar som har fått mycket uppmärksamhet under många år. En kroppsdel som varit ganska bortglömd är axlarna, men nu får de äntligen stå i fokus! Att visa axlarna är både sexigt och elegant och här nedan är tre trendiga sätt att bära bara axlar på.

Med volanger

Volang­trenden fortsätter att hålla i sig och volanger går att kombinera hur bra som helst med bara axlar. De kan sitta på ärmarna, i midjan eller i ovankant på plagget. Ja, det spelar egentligen ingen roll var de sitter, bara de finns där. Tycker du att volanger blir lite för sött för dig? Testa att kombinera det med en skinnbyxa eller en skinnkjol, så får du genast en mycket tuffare look!

Till klänningen

En klänning som visar axlarna är ett säkert kort till vilken tillställning som helst i sommar! Välj mellan klänningar med söta detaljer som rosetter och volanger, eller mer enkla och eleganta designer. När det kommer till off shoulder-klänningar finns det verkligen en uppsjö av modeller, så det är bara att välja och vraka!

Seglarchict

Vitt eller ljusblått – allra helst, vitt och ljusblått kombinerat i ett randigt mönster. En off shoulder-blus i dessa färger och/eller mönster får dig att se fräsch och avslappnad men fortfarande lite uppklädd ut. Kombinera med en matchande kjol, byxa eller ett par shorts i en ljus färg och du kommer att vara absolut snyggast bland båtarna i hamnen i sommar. Du behöver heller inte bära din seglarchica outfit endast där; det seglar­inspirerade modet är nämligen supertrendigt i sommar, så det funkar lika bra under en solig dag på stan!

Martina Olsson

Publicerad 2017-07-12 12:00