Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Skor att inviga våren i

januari 2017

Snart är våren här och det är dags att hitta nya snygga skor som passar dig och vårens trender. Sneakers, loafers och stiliga ankelboots sätter prägeln för vårskor i år. Det är aldrig fel att vara ute i god tid och börja leta efter de perfekta paren redan nu, även om det möjligen kan förstärka vår längtan efter torr asfalt, gröna träd och fler plusgrader i luften. Jag har valt ut några av mina favoriter som kan lyfta looken!

Sneakers

Sneakers är både en snygg och bekväm sko som passar till de flesta plagg, därför ser jag detta som en bra och nästan obligatorisk investering inför våren. Nedan ser ni ett par från Adidas i en av vårens trendigaste färger nämligen rosa, det kan inte bli mer rätt än så. Sneakers med sula i rågummi är också en stor trenddetalj våren 2017, och det finns att hitta i många olika modeller och färger.

Ankelboots

När vädret tillåter byter vi gärna ut våra klumpiga vinterboots mot ett par nättare. Gärna ankelhöga med spetsig tå eller detaljer i form av mönster eller en tjusig klack.

Låga klackar

För den som inte är något fan av höga klackar är denna trend tacksam. Lägre klackar är inte bara skönare för våra fötter utan även en het trend under den kommande våren. Kitten heels, eller taxklack som det kallas på svenska, är tillbaka. Även lägre blockklackar är hett både på vardagsklackar, slip-ins och ankelboots.

Loafers och slip-ins

Slip-ins (eller slip-ons som de även kallas) är också en sko som är i tiden och det finns mycket att välja på i butikerna redan nu. En lätt sko som du snabbt slänger på i språng till jobb eller skola. Med denna typ av sko kan du komplettera looken även stressiga dagar. Ovan syns ett par i guld från H&M.

Ett par loafers i svart passar till det mesta, både till fest- och vardags outfiten. Ovan har jag valt ut två par varav ena är i läder med gummisula från H&M och de andra är ett par i mocka från Topshop.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-01-12 13:50