Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Snart dags för vårkläder 2023

februari 2023

Våren är min favoritsäsong, och jag ser alltid fram emot att uppdatera min garderob för den här tiden på året. Efter en lång vinter med tjocka kläder och stövlar, är det skönt att äntligen kunna dra på sig lite lättare kläder och njuta av solen och värmen.

En av de första sakerna jag tänker på när det gäller vårkläder är färg. Efter den mörka och gråa vintern är det härligt att klä sig i ljusa, glada färger som gör mig glad. Jag älskar att ha på mig pasteller, som ljusblått, rosa och lila, men också mer djärva färger som gult och rött. Ett av mina favoritplagg att ha på mig på våren är en färgglad klänning som går ner till knäna. Det är enkelt att dra på sig, bekvämt och ser alltid snyggt ut.

Blommigt på våren

En trend som jag har sett mer och mer av de senaste åren är blommönster. Det är perfekt för våren och ger en härlig vårkänsla. Jag älskar att ha på mig en blus med blommönster med en ljus byxa eller kjol. Det ger en avslappnad men ändå elegant look som fungerar både på jobbet och på fritiden.

En annan trend som jag ser mycket av just nu är midi-längd. Det är en klänning eller kjol som slutar precis på eller strax under knät, och det är en superflattering längd för alla kroppsformer. Jag har sett många snygga midi-klänningar med en hög hals eller en axelbandsmodell, vilket ger en sofistikerad look. Det är också perfekt att ha på sig med en kort jacka eller kavaj för att hålla sig varm på svalare dagar.

När det gäller byxor föredrar jag vanligtvis något som är lite mer avslappnat, som boyfriend-jeans eller en enkel chinos. Men en annan trend som jag ser mer och mer av är vida byxor. De är superbekväma och ger en härlig, avslappnad look. Jag tycker att det är snyggt att ha på sig med en enkel t-shirt eller blus och ett par sandaler eller sneakers.

De rätta vårskorna

När det gäller skor är det också viktigt att ha på sig något som passar till våren. Ett par ballerinaskor är alltid ett bra val och fungerar perfekt både på jobbet och på fritiden. Jag älskar också att ha på mig espadriller på våren. De är bekväma och ger en avslappnad look som fungerar både till jeans och klänningar.

Sist men inte minst är accessoarer viktiga för att få till den perfekta vårlooken. En snygg sjal eller scarf kan lägga till lite färg och mönster till en enkel outfit. Jag älskar också att ha på mig en snygg solhatt på våren, inte bara för att det ser bra ut utan också för att skydda mitt ansikte från solen. Ett par solglasögon är också ett måste för att skydda ögonen och ge en cool touch till outfiten.

Nya smyckestrenden

En annan trend som jag har märkt de senaste åren är att smycken har blivit mer subtila och minimalistiska. Jag älskar att bära en enkel halskedja eller armband som kan lägga till en subtil touch av elegans till min outfit utan att ta över hela looken.

Så jag älskar att uppdatera min garderob för våren och välkomna den nya säsongen med ljusa färger, blommönster och avslappnade kläder. Våren är en tid för att njuta av solen och värmen, och med rätt kläder och accessoarer kan jag göra det på ett stilfullt sätt.

Redaktionen Anna S

Publicerad 2023-02-21 16:26