Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Sno de hetaste outfitsen från Stockholm Fashion Week

september 2017

Nyligen fylldes Stockholms gator av en massa olika människor från modebranschen – det var nämligen dags för Stockholm Fashion Week! Och visst är visningarna som hålls väldigt inspirerande, men många gånger kan man få ännu mer inspiration genom att kolla på vad Fashion Week-besökarna bär för outfits. Här visar vi hur du kan sno fem riktigt snygga Fashion Week-outfits rakt av!

Pretty in Pink

Bloggaren Lovisa Barkman körde på rosa som signaturfärg i sin söta och väldigt feminina outfit. Då det var ganska kyligt under Fashion Week-dagarna i Stockholm valde många av besökarna att köra på en statement-kappa för att kunna hålla värmen samtidigt som outfiten skulle vara intressant. Detta var som ett kort som även Lovisa valde att köra på!

Shoppa Lovisas outfit här

Fräscht med vitt

Entreprenören Josefin Dahlberg var otroligt fräsch och lyste upp vägarna hon gick på i en nästintill helvit outfit. Monokromt är alltid ett säkert kort när man vill se extra stylish ut!

Shoppa Josefins outfit här

Helvitt

Bloggaren Andreas Wijk körde på en outfit som gick helt och hållet i vitt, från topp till tå, utan några undantag. Vanligtvis brukar den vita färgen förknippas med våren och sommaren, men hösten och vintern 2017 verkar vara året som blir ett undantag. Helvitt har aldrig varit så trendigt som det är just nu! Det tycker vi är väldigt härligt för det lyser verkligen upp i det gråa Sverige under höst- och vinterhalvåret.

Shoppa Andreas outfit här

Rockchic

Den så kallade “rockchica” stilen är någonting som alltid går hem. Och det gjorde den såklart även när den bars upp av bloggaren och kläddesignern Hanna Friberg under Stockholm Fashion Week. Hon såg smashing ut i sin läderjumpsuit, och som om det inte var coolt nog pimpade hon dessutom upp sin outfit med ett par fluffiga mules i en stark, eldig färg! Ballaste outfiten under Stockholm Fashion Week 2017? Ja, det kan faktiskt vara så att Hanna kammar hem det priset.

Shoppa Hannas outfit här

Flowery Orange

Orange och blommigt är två av höstens stora trender och detta hade bloggaren Molly Rustas tagit fasta på under Fashion Week! Att valet av tröja dessutom föll på en i mesh gjorde inte heller det hela sämre – där fick hon in ytterligare en av årets stora hösttrender. Molly valde att matcha tröjan med ett par svarta jeans, klassiska accessoarer och ett par lite roligare skor för att även få någonting att hända nedtill. Klockrent!

Shoppa Mollys outfit här

Martina Olsson

Publicerad 2017-09-14 12:00