Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Sno kändisarnas Coachella-looks

april 2018

Just nu pågår musik- och konst­festivalen Coachella i Kalifornien, USA. Festivalen är känd för att vara kändistät och i år är inget undantag. Vi har kunnat se inter­nationella kändisar som Gigi Hadid, Sara Sampaio och Xenia Adonts (mer känd som “xeniaoverdose”) roa sig på festivalen, och även en hel del välbekanta svenska ansikten som Kenza Zouiten, Elsa Hosk och Zara Larsson har dykt upp på festival­området.

Men Coachella är inte bara en plats där man kan roa sig, se fantastiska musik­framträdanden och ta del av en massa olika konstformer. Det är också en plats där man kan inspireras stilmässigt, för besökarna brukar lägga extra krut på sina outfits under vistelsen. Vilket faktiskt är någonting som alla vi som inte har möjligheten att besöka festivalen kan få ta del av hemifrån.

Vi tittar närmare på tre olika looks som burits av tre olika kändisar under festivalen och självklart avslöjar vi även var du kan shoppa stilen!

Helen Owen

Helen Owen är Los Angeles-influencern som har miljontals följare världen över. Hon kombinerade hela fyra stycken av vårens och sommarens stora trender i en och samma outfit på ett riktigt stilsäkert sätt under en av sina dagar på Coachella. Trenderna hon valde att kombinera var vitt, denim, matchande set och midjeväskan. Och resultatet, det ser ni här! Snyggt va?

Shoppa Helens outfit

Angelica Blick

Fransklänningen är ett väldigt populärt festival­plagg och vanligtvis brukar den ses i en jordnära färg. Svenska mode­bloggaren och influencern Angelica Blick valde dock att göra en liten twist på det hela och körde på en frans­klänning i turkost istället! Hon stylade klänningen med ett par solglasögon i matchande färg, midjeväska (trend alert: hetaste väskan just nu!) och klassiska festival­accessoarer som hatt, många guldiga smycken och ett par riktigt maffiga boots. 10/10 tycker vi, snyggt jobbat Angelica!

Shoppa Angelicas outfit

Jasmine Tookes

Supermodellen Jasmine Tookes, som bland annat är en av de officiella Victoria's Secret Angels, körde på ett säkert kort – en klassisk bohemisk festival­look. Spetstopp, blommönstrad långkjol, hatt och många smycken. Tråkigt med ett säkert kort? Nejdå, det finns en anledning till att det kallas för just ett säkert kort, och det är för att det aldrig kan gå fel!

Shoppa Jasmines outfit

Martina Olsson

Publicerad 2018-04-22 12:30